Відпочинок без хейту – не відпочинок: Решетнік та Денисенко стали “поганими” через поїздку з дітьми на море

Вже друге літо поспіль більшість українців не має змоги поїхати на море та нормально відпочити, адже наші моря зараз недоступні для плавання. Це дуже небезпечно, тому що з приходом загарбників на морському дні може бути все що завгодно.

Для кожного українця останні півтора року були дуже складними, оскільки постійні тривоги, безсонні ночі та постійне відчуття тривоги всередині. Особливо якщо у вас є дитина, о переживання набагато сильніше відчувається. Й самим дітям це дуже важко переживати. Уявіть собі, що після безсонної ночі, яку дитина провела у бомбосховищі, їй потрібно весь день вчитися у школі. А діти не настільки витривалі, як дорослі.

Звісно хоча б літом їм потрібно перезавантажитися та зміцнити імунітет, адже в таких умовах діти починають часто хворіти, бо організм не встигає нормально відновлюватися. А батьки намагаються підтримувати здоров’я діточок у нормі.

Так, наприклад, нещодавно Христина Решетнік відпочивала з синами на морі, адже малюки вже півтора року не мали змоги відпочити. І нарешті Григорій відправив свою родину на море, аби діти відновилися, набралися сил та зміцнили свій імунітет, а також виспалися нарешті в тиші та на одному місці.

Це абсолютно правильне батьківське рішення, але люди, які не можуть собі дозволити поїздку за кордон, завжди будуть чимось незадоволені. Тому Христина отримала велику хвилю хейту на свою адресу через відпустку з трьома синами.

Так само відпочити з сином на море відправилась й акторка Наталка Денисенко, яка також вирішила відновити здоров’я своєму синові і натрапила на критику. Але Наталка досі бурхливо відреагувала на це і відповіла хейтерам.

“Я вважаю, ми маємо повне право, уже один персонаж написав: ви там відпочиваєте, а у нас тут летять. От мені цікаво, я і моя дитина, що не заслуговуємо тиждень заспокоїти свої нерви й пожити без тривог?” – написала Наталка

Відповідь Денисенко

Також жінка додала, що вона активно допомагає Україні і має повне право на відновлення сил. І в цьому випадку вона має рацію. Кожен відповідає за себе, якщо ти працюєш, допомагаєш і маєш змогу відпочити – це треба робити, адже життя продовжується.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.