Трендові зачіски 2023, які не вимагають особливого догляду: таку собі зробили Олена Зеленська і Оля Цибульська

Новий тренд літа 2023 серед зачісок. Дружина президента Олена Зеленська та співачка Ольга Цибульська перші спробували примірити стрижку подвійне каре.

Для жінок важливо виглядати чарівно та привабливо. Особливого шарму образу додасть правильна зачіска. Гарно підібрана зачіска допоможе виглядати молодше, свіжіше. На літо 2023 трендом є подвійне каре. Стрижка створює додатковий об’єм за рахунок двох шарів, верхній, зазвичай, коротший за нижній. Зачіска універсальна та пасуватиме жінкам з різними типом волосся та формою обличчя. Перша леді Олена Зеленська та співачка Оля Цибульська вже спробували тренд на собі.

Багатошарова зачіска додає молодості обличчю 45-річній Олені Зеленській. Першій леді дуже пасує, те як зачіска виділяє овал її обличчя, що вона з радістю і демонструє.

Олена Зеленська зробила зачіску подвійне каре
Олена Зеленська зробила зачіску подвійне каре

Ольга Цибульська не стоїть осторонь від тренду. Співачка частенько експериментує зі своїм стилем, тож і зараз модниця в числі перших, хто приміряв подвійне каре. Разом з перукарем Оля спробувала декілька варіантів, та нарешті визначилась. В результаті маємо стильну, енергійну та привабливу жінку.

Оля Цибульська зробила зачіску подвійне каре
Оля Цибульська зробила зачіску подвійне каре

Жінки 30+ мають звернути увагу на цей тренд, адже він дозволить не лише бути в моді, але й приховати вікові дефекти шкіри обличчя, додати образу легкості та свіжості. За допомогою цієї стрижки можна коригувати риси обличчя, візуально його подовжити чи сховати за пасмами небажані “нюанси”. Подвійне каре має багато варіацій. Рекомендуємо звернутися до перукаря та підібрати щось саме для Вас. Класичне, с косим чубчиком, на хвилястому волосі, градуйоване – є безліч варіантів. Колір волосся не має значення, зачіска однаково пасуватиме і блондинкам, і брюнеткам, і рудим. Не бійтеся експериментувати, життя створене для цього.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.