“Приймайте своє тіло”: Настя Каменських приховує округлий живіт та вчиться любити нову себе – Потап готується

Одну з найвідоміших співачок українського шоу-бізнесу Настю Каменських вже багато років поспіль публіка підозрює у вагітності, адже на те, як їм здається, є ряд вагомих причин.

З початку повномасштабного вторгнення артистка повністю увімкнулася до процесу допомоги ЗСУ та звичайним пересічним громадянам. Насті Каменських неодноразово “прилітало” від публіки, що вона з чоловіком Потапом зустріла війну за кордоном. Втім, згодом Каменських та Потап повернулися в Україну, але невдоволення не вщухли й нині.

Відома музична виконавиця Настя Каменських у новому інтерв’ю в гостях у знаменитої інтерв’юерки та громадської діячки Маші Єфросиніної надала відповіді на одні з найцікавіших питань від українців, зокрема про імовірне розлучення з Потапом, розвиток кар’єри під час війни та що знаменитість відчула в той самий день, 24 лютого.

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Настя Каменських приховує округлий живіт та вчиться любити нову себе

За словами Каменських, розлучатися з Потапом вона не збирається, а спільного родинного контенту в соціальних мережах стало менше через напружені графіки в роботі. Вона продовжить допомагати Україні, донатити на ЗСУ, влаштовувати благодійні концерти та писати україномовні треки.

Нещодавно українська співачка Настя Каменських оприлюднила новий допис із важливим закликом любити себе, тим самим породивши нові плітки про вагітність. Утім, зірка запевняє, що не виношує свого первістка, а приймати власну “я” потрібно з усіма своїми відмінностями та унікальними особливостями.

“Любіть та приймайте своє тіло за його мудрість та витривалість. Любов та прийняття себе – це магніт, що притягує позитивні зміни у вашому житті”, – зазначила у дописі Каменських.

Нагадаємо, що Мережею ширяться плітки про імовірне розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка через зраду з боку чоловіка. Однак співачка стверджує, що на їхніх іменах намагаються нажитися, зради ніякої немає, а розлучатися ніхто не планує.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.