Робочі відносини батьків та дітей: як доньки Зіброва, Педана та інших зірок вливаються в шоу-бізнес

Діти знаменитостей часто стараються перевершити своїх зіркових батьків. Деякі навіть працюють разом з батьками. Як Валерії Педан та Діані Зібровій вдається поєднати особисті та робочі відносини з татусями?

Діана Зіброва

Найбільшою любов’ю українського співака Павла Зіброва є його прекрасна донечка Діана. Наразі дівчині 26 років. Вона працює на батька та допомагає йому успішно продовжувати кар’єру. Також Діана планує весілля зі своїм хлопцем Андрієм. Але, на жаль, пара вимушена його відкласти. Дівчина впевнена, що це не на часі, та хоче дочекатися перемоги України.

“Вона і візажист, і соціальні мережі вона веде. Вона працює 24 години на добу. Так як вона віддає батькові і нашій справі, не віддає ніхто” – повідомив Зібров.

Діана Зіброва відкладає весілля зі своїм хлопцем Андрієм
Діана Зіброва відкладає весілля зі своїм хлопцем Андрієм

Валерія Педан

17-річна Валерія Педан разом з батьком ведуть шоу на YouTube. В своєму шоу Педан з донькою досліджують привабливість навчання у вузах України. УніверCheck виходить на каналі “Педан може”, має 2 сезони та налічує 21 випуск. Проєкт створений для випускників шкіл та їх батьків. Зіркова родина вважає, таким чином зможе допомогти дітям у виборі професії та місця навчання. На своїй сторінці в Instagram Лера відмітила, важливо, щоб студенти свідомо вступали до університетів та здобували саме ті знання, які їм потрібні.

Валерія Педан працює разом з батьком
Валерія Педан працює разом з батьком

Нещодавно стало відомо який вуз обрала сама Валерія. Дівчина буде навчатися у Львові на спеціальності “соціологія”. Олександр вважає що в Україні найкраща освіта. Важливо, щоб діти навчалися саме в Україні, а потім тут і працювали. Телеведучий пишається донькою та не може повірити, що його донечка вже така доросла.

“Можете привітати нас із Леруською @pedanlera , тому що вчора донька стала студенткою Українського Католицького Університету у Львові, спеціальність “соціологія””. – поділився під постом в Instagram Олександр.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..