Артисти збідніли: продюсер Полякової Ясинський розповів про заробітки вітчизняних зірок шоу-бізнесу

Після початку повномасштабного вторгнення багато зірок втратили попередній рівень заробітку. Скільки зірки отримували тоді та зараз розповів Михайло Ясинський.

Не секрет, велика війна внесла корективи в життя кожного українця. Не оминуло і зірок. Відомий український продюсер Михайло Ясинський поділився деталями про зіркові заробітки. Розкрив секрети Михайло в інтерв’ю зі Славою Дьоміним.

Михайло Ясинський повідомив, що 2 тисячі доларів – не є для артистів великим заробітком. Публічна особа має гарно виглядати, вони мають більші квартири та будинки, які потрібно доглядати, мусять забезпечувати свою команду. Це все коштує грошей. Раніше відомі артисти рівня Полякової, Монатіка, Потапа на рік мали прибуток понад мільйон доларів.

“Це без витрат. Це перший ешелон.” – інформує Ясинський.

Продюсер Ясинський розповів про заробітки вітчизняних зірок шоу-бізнесу
Продюсер Ясинський розповів про заробітки вітчизняних зірок шоу-бізнесу

“Це нормально для потужного артиста, складати свій фонд. Особливо розуміючи, що в нас є досвід карантину і пандемії, цей фонд дуже допомагає пройти цей час” – говорить Михайло.

Зараз часи складні. У зірки може бути декілька корпоративів на місяць, а може не бути жодного. Артисти ретельно перевіряють, для кого будуть виступати. Дуже багато етичних питань. Співаки “першого ешелону” можуть отримувати до 15 тисяч доларів за корпоратив. Зараз, в середньому, артист може заробити приблизно 100-150 тисяч доларів на рік. Не враховуючи витрат.

“Навіть якщо артисти топ ешелону мають один чи два корпоратив на пів року, то з їх гонораром можливо утримувати команду та навіть допомагати” – розповів продюсер.

Ясинський розкрив інформацію про заробітки українських зірок
Ясинський розкрив інформацію про заробітки українських зірок

Тож можна резюмувати, артисти заробляють в приблизно в 10 разів менше, ніж до початку повномасштабного вторгнення. Багато з них працюють на перемогу та допомагають ЗСУ.

Схожі статті

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?