“Дивитися на себе не можу”: перекроєний Філіп Кіркоров вразив зізнанням про свою пластику та зміну іміджу

Знаменитий російський артист Філіп Кіркоров декілька місяців тому вразив своїх шанувальників кардинальними змінами у зовнішності, які більшості не прийшлися до душі.

Після початку повномасштабної війни в Україні Філіп Бедросович став об’єктом глузувань для українців. А все тому, що артист хоча і намагався зберегти для себе тепле місце в російському шоу-бізнесі, все одно поніс серйозні збитки та втрати. Що вже і казати про репутаційні проблеми.

Зокрема, з’являлася інформація про те, що насправді Кіркоров проти війни, однак настільки тривожиться за своє майбутнє та позицію-короля, що прийняв рішення на свою користь. Щоправда тоді він не знав, що на його найулюбленіше Євробачення він більше не потрапить, а за межами російської федерації на нього чекає боротьба за концертні майданчики. Подейкували, що зірка знаходиться у глибокій депресії. А згодом сам він постав в оновленому вигляді та залишив більше запитань, ніж відповідей.

У Філіпа Кіркорова розповіли, чому він зробив пластику

Філіп Кіркоров одружується
В оточенні Філіпа Кіркорова розповіли, чому він зробив пластику

Так, зірка пофарбувався повністю у білий колір. Його обличчя явно пережило підтяжку та ботокс. Артист помітно схуд, можливо зробив ліпосакцію, а глядачі відкрито ділилися тим, що підозрюють ніби під штанями у нього імпланти.

Останню тезу Філіп Бедросович бурхливо заперечував. Що ж стосується інших даних, нещодавно в оточенні зірки розповіли, що ж з ним відбувалося насправді.

Як розповів зірковий лікар Тимур Хайдаров, артист далеко не одразу наважився лягти на операцію. Спочатку він прийшов до клініки відвідати свого друга Даву, який також був пацієнтом іменитого хірурга. Тоді поп-короля вперше й оглянули. Але він заявив, що шалено боїться операцій і зник на півроку.

Філіп Кіркоров скористався нагодою та поруч з Могилевською заспівав українською
В оточенні Філіпа Кіркорова розповіли, чому він зробив пластику

А потім сам зателефонував до Хайдарова і заявив, що більше дивитися на себе в дзеркало не може, що операція йому потрібна терміново, через тиждень, інакше він передумає. У артиста виявилися чудові аналізи, і йому пішли назустріч. Очевидно, що Кіркоров не пошкодував про своє рішення. Він демонструє результат і не приховує, що готується до нових змін.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?