Контент на місяці вперед: як Потап та Настя приховують розлади в сімейному житті – картинка щастя лише на фото

Потап та Настя Каменських – відоме зіркове подружжя в шоу-бізнесі, яке кожного дня публіка та представники преси активно обговорюють, адже намагаються докопатися до правди про справжні стосунки в їхній сім'ї.

Знаменитий пліткар, український блогер Богдан Беспалов любить обговорювати тему стосунків Олексія Потапенка та Насті Каменських, які йому здаються нещирими, адже знає ту інформацію, яку подружжя майстерно приховують від уваги публіки та представників ЗМІ.

Богдан Беспалов до кожних розповідей про знаменитих зірок українського шоу-бізнесу додає, що його блог – це платформа пліток та обговорень, тому його команда ніколи нічого не стверджує, а ділиться своєю суб’єктивною авторською думкою.

Раніше Беспалов повідомляв своїм глядачам каналу, що нібито Потап та Настя не живуть разом, а справа в їхніх стосунках доходить до розлучення. В новинному просторі ширилася інформація про зраду Потапа, яку довго репер не коментував, а згодом заявив, що ця інформація не відповідає дійсності.

Сама Каменських у новому інтерв’ю в гостях у журналістки, телеведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної заявила, що розлучатися ніхто не збирається, а плітки про зраду – фейк та спроба впіймати славу на їхніх іменах.

Як Потап та Настя приховують розлади в сімейному житті

Богдан Беспалов у новому випуску своїх пліток знову наголосив, що не вірить такій щирості подружжя, а нові спільні світлини, які нещодавно парочка розповсюдила, як разом проводять час – це спроба довести, що в їхньому сімейному житті все добре. Мовляв, наробили контенту на місяці вперед, а тепер будуть оприлюднювати їх, коли потрібно:

“То є моя любов. Чарівні, неймовірні, закохані в одне одного, ніби вперше – Потап та Настя Каменських, які відзняли контент на місяці вперед і тепер будуть показувати в Instagram, що вони разом, не розлий вода, і вони тепер знову насолоджуються, як молодята в медовий місяць”.

Додав, що контент для соціальних мереж знаменитості часто роблять в один день, коли виїздять на локацію чи кудись їдуть у справах, знімають багато світлин та відео, а потім розтягують їх на декілька днів, коли в цей момент можуть знаходитися вдома або у відрядженні, а поширювати зовсім інше.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.