Андрій Данилко розповів про закоханість, але маму Сердючки Інну Білоконь не згадав: “Метелики в животі”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповів про кохання у своєму житті, а також його плоди.

Андрій Данилко відноситься до тих небагатьох зірок, яким вдається повністю приховати від публіки деталі свого особистого життя. Роками журналісти пліткували про те, що у знаменитості імовірно є дружина та діти. Йому приписували нетрадиційну орієнтацію, а також поговорювали про його роман з партнеркою Інною Білоконь, яка до того ж є заміжньою жінкою.

Андрій Данилко вперше розповів про закоханість та кохання

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Андрій Данилко вперше розповів про закоханість та кохання

Але зірка так і не розкрився світу з цією сторони. Хіба що на початку повномасштабної війни в Україні Андрій дав декілька коментарів щодо свого приватного життя і зізнався, що таки жодного разу не був одруженим всупереч в своєму сильному бажанню знайти собі пару і створити сімʼю. За словами Андрія, він просто змирився з тим, що йому це не дано.

Тим не менш, нещодавно він також обговорив таке прекрасне відчуття, як кохання, а також повідав, що воно робить конкретно з ним.

“Коли людина закохується, вона змінюється. Я вже не пам’ятаю. Жартую, звісно, я пам’ятаю! Метелики в животі… У мене є такий момент, я не знаю, як у вас, є такий момент творити. Ну говорять чомусь, що це натхнення. Говорять, що люди цієї професії закохуються, щоб було натхнення. Я не можу сказати, тому що це для мене дуже незручно. Хоча ця строчка мені дуже подобається. Вона дуже красива. І я думаю: ну це ж треба!”

Примітно, що під час цієї розмови Андрій дуже засоромився, а також почувався некомфортно, постійно підкреслюючи, що не хоче хизуватися або звучати пафосно.

Нагадуємо, що після початку війни Андрій разом зі своєю партнеркою Інною Білоконь рушив у світовий гастрольний тур, основною метою якого став збір коштів на допомогу Україні. Зокрема колектив побував на ближньому сході, в Європі, США та Прибалтиці.

Декілька місяців тому зірка перервав свій тур через стан здоров’я. Була загроза повністю втратити голос, а після виникли проблеми з документами у деяких членів команди. Поки що Андрій поставив свою активну діяльність на паузу.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.