Новий рік життя в новій родині: прийомний син Тимура та Інни Мірошниченко відсвяткував День народження

Нещодавно Тимур та Інна Мірошниченко усиновили дитину, яка втратила своїх батьків через військові злочини росії. Це рішення подружжя прийняло разом, тобто, проговорили це питання з дітьми, які були не проти.

Усиновлення – це дуже відповідальна справа, варто бути готовими до складнощів, до того, що дитині буде важко адаптуватися у новій родині та знайти спільну мову з дітьми у родині. Ніхто, на жаль, не може передбачити, як складеться ситуація і як себе буде поводити дитина. Тож, спочатку треба врахувати всі можливі варіанти й подумати, чи готова родина до такого серйозного кроку.

Від інших зіркових родин ми теж багато чули про плани на усиновлення, але справжній крок зробила лише родина Мірошниченко. Інна й Тимур давно думали про те, щоб подарувати малюку, який втратив батьків родинне тепло і любов. Спочатку вони обговорили це питання між собою, а потім запитали думку своїх дітей, бо це дуже важливо. І, на щастя, вони навіть зраділи тому, що у них буде ще один братик.

Тож, родина ведучих вирішила не зволікати та зайнятися цим питанням серйозно. Вони пройшли дуже складний шлях з паперами та різними інстанціями, які приймають рішення щодо усиновлення. Але весь цей час вони навідували хлопчика у дитячому будинку і знайомилися з ним ближче. А тепер Марель живе вдома.

Зовсім нещодавно Інна й Тимур забрали сина до себе, Мія та Марко радісно прийняли братика і почали з ним гратися, а це вже гарний показник. Самі ж батьки вибудовують новий графік, оскільки Марсель маленький і самого його залишати не можна, а у садочок він ще не пішов. Тому, поки що подружжя по черзі гуляє з сином, якщо у них є справи.

Вчора, 02.08.2023 Марселю виповнилося 2 роки і свій новий рік життя хлопець вже почав у новій родині. Все сталося так, як хотіли Тимур з Інною, адже День народження – це важлива подія для кожної людини. Тим паче для батьків маленької та особливої дитини.

Це свято вся родина провела разом вдома, а потім на прогулянці та у кафе. Тобто, це був повністю сімейний день, який наповнився любов’ю і радістю.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.