У Стрийському районі на Львівщині правоохоронці викрили та заблокували несанкціоновану врізку у нафтопровід «Дружба»

Про це на офіційному сайті повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури 23 вересня.

Під час спільної операції працівники нацполіції, оперативники відділу внутрішньої безпеки та відділу фіскальної служби виявили й міні-завод, розташований неподалік несанкціонованої врізки у нафтопровід «Дружба» НАК «Нафтогаз України», через яку здійснювалася крадіжка нафти у промислових масштабах.

Міні-завод працював як відвантажувальна до місць реалізації.

Під час обшуків правоохоронцями було виявлено вантажний автомобіль марки «Volvo», завантажений орієнтовно 150 тоннами пального,  резервуари для зберігання нафтопродуктів, обладнання для перекачування, транспорт для перевезення пального та іншу спецтехніку.

Міні-завод
Міні-завод

Ведеться досудове слідство. Призначено експертизу вилучених зразків нафтопродуктів та встановлюється сума заподіяних державі збитків.

Також правоохоронці проводять комплекс розшукових дій для встановлення винних і причетних до злочину осіб.

 

 

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.