Не хоче відпускати до кінця: Ірина Горова спростувала слова Потапа про те, що їх щось об’єднує, крім сина

Ірина Горова дала публічний коментар стосовно останнього інтерв'ю колишнього чоловіка Потапа. Зокрема продюсерка спростувала деякі його ствердження.

Після свого гучного повернення до України Потап дав ексклюзивне інтерв’ю для журналу “Viva”. З журналістами продюсер обговорив не тільки своє особисте життя, але й діяльність в шоу-бізнесі. Зокрема у ході розмови зачепили і тему компанії, управлінням якої свого часу займалися Олексій та його колишня дружина Ірина разом.

Через півроку після початку повномасштабної війни в Україні продюсерка публічно заявила про те, що проєкт змінює свою назву і формат. При цьому деякі шанувальники були впевнені у тому, що подібну трансформацію бізнес екс-подружжя пережив через скандали навколо Олексія. Мовляв, у продюсерського центру будуть виникати проблеми з довгостроковими контрактами, а тому було знайдене ідеальне рішення. Звісно, дану інформацію ніхто і ніколи не підтверджував. За словами обидвох зірок, вони просто вирішили піти кожен своїм шляхом.

Ірина Горова спростувала слова Потапа

Потап показав сина від Горової за одним столом з Каменських
Ірина Горова спростувала слова Потапа

Тим не менш, у новому інтерв’ю Олексій заявив, що він залишається акціонером компанії Ірини Горової. Продюсерка відреагувала на дану заяву дуже швидко і публічно спростувала її.

Ірина Горова показала свого батька
Ірина Горова спростувала слова Потапа

“Хочу офіційно заявити, що це неправда. І єдине, що мене поєднує з Олексієм – це Андрій, наш син. І back-каталог, який було напрацьовано до 24 лютого 2023 року. Саме тому, що наші дороги розійшлися і ми пішли, як і домовилися, різними шляхами. Але це back-каталог, і жодних спільних проєктів ми не робимо, у нього своя компанія, у мене – своя”, –оприлюднила реакцію на прочитане Ірина Горова на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

При цьому зірка вирішила трошки пом’якшити гострі кути, а тому поділилася своєю думкою, що Олексій з самого початку не мав на увазі, що є тримачем акцій, а таким чином дав зрозуміти, що в компанії використовується матеріал, який він колись створював разом зі своєю дружиною. Тим паче, що і сам Олексій не поспішав розповідати про те, яку кількість акцій він має.

Нагадуємо, що у екс-подружжя підростає спільний син Андрій, якому на даний момент 14 років. Хлопчик залишився жити з матір’ю, але також активно підтримує зв’язок з батьком, з яким має прекрасні стосунки.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.