Коханню кожен вік підвладний: доводять зіркові подружжя Олі Полякової, Дмитра Комарова та Камалії

Існує безліч стереотипів про відносини між партнерами з великою різницею у віці. Ми розповімо, яким українським зіркам вдалося їх зруйнувати.

Оля Полякова

Чоловік української співачки Олі Полякової, Вадим Буряківський, старший за виконавицю на 16 років. Оля не приховує різницю у віці та пишається своїм успішним чоловіком.

У одному з випусків YouTube-проєкту “Дорослі дівчата” співачка зізналася, різниця у віці між ними становить 16 років. 20 років тому, коли вони тільки одружилися, оточення її коханого було проти. Рідні Вадима вважали її легковажною та падкою на гроші. Зараз всі здивовані, пара в шлюбі 20 років та не збирається розлучатися.

Полякова розповіла про різницю у віці з чоловіком
Полякова розповіла про різницю у віці з чоловіком

Дмитро Комаров

Телеведучий Дмитро Комаров взяв у дружини не просто красуню, а володарку титулу “Міс Україна 2016” — Олександру Кучеренко. Пара познайомилася на конкурсі “Міс Україна”, де ведучий був суддею. Але їхні стосунки розпочалися пізніше. Закохані довго спілкувались та зрозуміли, що між ними зароджуються почуття. Зараз Дмитрові 40 років, а Олександрі — 25. Різниця в 15 років не заважає подружжю. Пара чудово розуміє одне одного та їм цікаво разом. У шлюбі вони вже 4 роки.

Дмитро Комаров розповів про різницю у віці з дружиною
Дмитро Комаров розповів про різницю у віці з дружиною

Камалія

Камалія з чоловіком Захуром одружилися у 2003 році. Познайомив пару спільний друг. Камалія була запрошена на вечерю, де заспівала. Захур був вражений талантом дівчини та відразу попросив її номер. Невдовзі пара влаштувала весілля. Камалія навіть не підозрювала, що її везуть на власне весілля. Тільки після того, як співачку попросили одягнути червоне сарі, стало зрозуміло – наречена вона.  Різниця у віці пари складає 21 рік.

Камалія розповіла про різницю у віці з коханими
Камалія розповіла про різницю у віці з коханими

В шлюбі подружжя вже 20 років та мають двох дітей. Нещодавно Камалія вразила шанувальників новиною. Вони з чоловіком розлучаються. Після початку повномасштабного вторгнення Камалія з родиною переїхали до Лондону, де оселились в будинку доньки Захура – росіянки.

Попри заяву про розлучення, пара проводить багато часу разом. Камалія викладає спільні сімейні фото та тепло відгукується про чоловіка.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?