Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розкрив своє темне минуле: засвітився у “Битві екстрасенсів” і кається

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вразив мережу зізнанням про свою участь у зйомках телевізійного проєкту про екстрасенсів.

На початку свого зіркового шляху медійні особистості часто вдаються до будь-якого гідного піару. Мова йде про зйомки у сторонніх шоу, візити до різноманітних студій, ексклюзивні інтерв’ю та спілкування з журналістами на заходах. Ектор Хіменес-Браво не є винятком, адже з’явившись на українських телеекранах, робив усе можливе, аби просувати своє обличчя, яке є також обличчям його ресторанів.

Ті, хто слідкують за шеф-кухарем з самого початку пам’ятають, яким він був: брюнетом з короткою борідкою, вузькими плечами, абсолютно іншою фігурою та повним незнанням української та російської мов.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів

Ектор показав неохайну зачіску
Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів

І так само, як його колеги Ектор погоджувався на шоу, які можуть зробити його особистість більш впізнаваною. Так, нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram опитування, в якому запитав у своїх підписників, чи пам’ятають вони, щоб він брав участь у шоу “Битва екстрасенсів”. А вже пізніше знаменитість підтвердив, що таке у його біографії дійсно є.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів

У публікації також можна побачити архівний кадр з епізоду, на якому Ектор ще дуже молодий і має абсолютно інший стиль. Колись саме у такого Хіменеса-Браво закохалася знаменита Таня Стрєбкова, яка фліртувала з ним на очах усієї країни.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022-го Ектор знаходився у Колумбії у своєї матері. Чоловіка жорстко розкритикували за нібито втечу. Шеф-кухар не ховався від хейтерів та публічно декілька разів повідомив про те, що рушив у заплановану поїздку і обов’язково повернеться. Свою обіцянку він стримав вже через декілька тижнів: спочатку з’явився у Львові, а потім переїхав і до Києва. Зокрема чоловік займається благодійною діяльністю, годував українців безкоштовно, а також возив борщі на нуль. Нещодавно зірка повідомив про те, що буде посилено вивчати українську, так як російською він тепер спілкуватися на телебаченні не може.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.