54-річна Надія Матвєєва заговорила про пишне весілля з молодшим на 20 років коханим: “Я так хочу”

Знаменита телеведуча СТБ Надія Матвєєва була двічі заміжньою жінкою та нині розповіла про стосунки з новим коханим, чи планує весілля та інші деталі з особистого життя.

Так, відверто у розмові з ведучим Славою Дьоміним українська телеведуча Надія Матвєєва відверто розповіла про своє ставлення до весілля з новим коханим. Раніше в інтерв’ю Григорію Решетніку знаменитість зізналася про нові стосунки з чоловіком, який не є публічним, а працює в близькій сфері до медичної.

Майбутня пара познайомилася на вечірці. Ба більше, чоловік не знав, що Надія публічна особистість, а згодом він був приголомшений, що Матвєєвій 53 роки, адже вона має достатньо молодий вигляд. Зірка зізналася, що її новий обранець молодший за неї на 20 років.

Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого
Надія Матвєєва заговорила про весілля з молодшим на 20 років коханим

Славі Дьоміну українська телеведуча розповіла, що була двічі заміжньою жінкою, тому тепер заміжжя для неї не таке важливе, як колись. Також поділилася, навіщо їй ці нові стосунки:

“Тому що я так хочу. Це бажання, яке стосується конкретної людини, з якою я бачу себе у стосунках. Стосунки мені для щастя”.

Ведучий Слава Дьомін перепитав у зірки, чи не для штампа в паспорті Надія Матвєєва закрутила цей роман, на що вона відповіла, що не любить весілля та систему проведення церемонії:

“А в мене немає штампа в паспорті. Я не люблю весілля, я не розумію самої системи весілля, коли пара має щось робити, аби задовольнити якісь традиційні потреби багатьох людей”.

Додала, що в реєстрації, тобто в самій заяві для суспільства, мовляв, тепер це офіційна подружня пара  – є певний сенс. Втім, згадала свої два негативні досвіди у шлюбах, коли вважала, що попередні стосунки були до кінця її життя.

Зараз Надія Матвєєва хоче так вважати, що нові стосунки стануть для неї останніми та до самого кінця, проте дає собі свободу так не вважати й дивитися на реальну картину.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.