Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин вдруге стане батьком: дружина вже готується (ФОТО)

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин та його дружина не так давно стали батьками вперше. В родині зʼявилася маленька дівчинка Елізабет.

Коли переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин та його дівчина Іванна повідомили про те, що чекають на дитину, аудиторія була неймовірно вражена. Ця історія розвивалася доволі швидко, і хоча мала велику кількість хейтерів, молодим людям вдалося побудувати щасливу та цілісну сім’ю.

Співак побрався зі своєю обраницею, коли та знаходилася ледь не на останніх термінах вагітності. І варто відмітити, що одруження відбулося дуже спонтанно.

Так, молоді люди взагалі не планували цього робити, але, прийшовши до РАЦСу, дізналися, що їм не обов’язково залишати заявку, адже Іванна чекала на дитя. У той самий день вони стали подружжям.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин планує другу дитину

Дружина Романа Сасанчина Іванна показала їхню квартиру
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин планує другу дитину

Пара мала певні проблеми з житлом, а тому деякий час проживала в хостелі. І тим не менш до народження красуні Елізабет все налагодилося. Подружжя осіло в Тернополі, навіть не підозрюючи, що незабаром станеться тривала розлука.

Коли розпочалася війна Іванна забрала дівчинку та евакуювалися до Польщі. Тоді ж поповзли чутки про розлучення пари, які обидва спростували.

Оминувши кризу, пара возз’єдналася і зараз вже виховує донечку в Києві, у квартирі, яку колись Роман виграв у вокальному шоу. І ба більше, їхнє щастя настільки велике, що молоді батьки вже планують народження другої дитини.

Нещодавно Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на запитання про те, чи будуть вони батьками ще раз, на що блогерка чесно відповіла, що вони дійсно хочуть з Романом народити дитину через декілька років.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин планує другу дитину

Даний текст супроводжувала фотографія їхньої маленької спадкоємиці Елізабет.

Примітно, що рік тому Роман та Іванна давали інтерв’ю, в якому зізналися, що народження Елізабет вони планували, а юний вік — не перепона, адже вони планують витратити час на себе, коли діти підростуть. Таким чином вони вирішили спланувати своє життя: спочатку народити та виховати дітей, а потім насолоджуватися собою та витрачати час на себе.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.