Поки фанати Яни Соломко втішали її, екс-холостяк Чмерковський знав правду: пішла і на обман, і на зраду

З моменту завершення першого сезону "Холостяка" пройшло більше 10 років, але глядачі досі пам'ятають, як засмутилися, коли Яна Соломко не виграла.

Пілотна серія романтичного реаліті-шоу “Холостяк” була неймовірно успішною. Дівчата були підібрані доволі різні, але усі намагалися завоювати серце головного героя — Максима Чмерковського. Тоді все здавалося настільки реальним, що було важко повірити, ніби за кадром чоловік не хоче зустрічатися з жодною з дівчат.

Втім, це виявилося саме так. Вже після початку повномасштабної війни в Україні Макс Чмерковський дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що пошкодував про свою участь тільки-но глянув на жінок, які мали боротися за його серце.

На що пішла Яна Соломко заради карʼєри на сцені

Стало відомо, на що пішла Яна Соломко заради карʼєри на сцені. Олександра Шульгіна з Максимом Чмерковським

І хоча продюсери усіма силами намагалися створити якусь любовну лінію, в них це не вийшло. Хореограф підкреслив, що хоча не мав симпатії до жодної з учасниць, деякі з них сподобалися йому суто як люди. Наприклад, серед них була Олександра Шульгіна. А от Яна Соломко у цьому питанні програла з провалом. Виявляється, Макс взагалі не хотів, щоб вона стала переможницею і сперечався до останнього, все ж таки довівши справу до кінця принципово — Соломко не стала його обраницею.

На що пішла Яна Соломко заради карʼєри на сцені

Для багатьох глядачів цей вибір був незрозумілий. Дівчина здавалася дуже ніжною, доброю і неймовірно закоханою у головного героя. Олександра Шульгіна через багато років після зйомок розповіла, що дівчину насправді у шоу відправив продюсер, і вона навіть не проходила кастинг.

Мовляв, кадри і дублі для неї також підбирали для того, аби вона змогла сподобатися глядачу. Мовляв, усе, що може не підійти, вирізали та видаляли. Також переможниця проєкту зізналася, що для Яни ставили найкращі сценарії побачень, щоб закохати в неї аудиторію.

Врешті-решт, це спрацювало. Однак, з Ігорем Кондратюком після завершення шоу вона працювала недовго. Згодом спроба побудувати музичну кар’єру з тріском провалилася, і таких провалів Яна пережила декілька як в Україні, так і Сполучених Штатах Америки.

І от нещодавно жінка перебралася до російської федерації, і зараз активно підтримує росіян, зокрема виступаючи на сцені. Цій аудиторії прийшлася до смаку її пісня про очікування коханого з передової, чого не скажеш про її співвітчизників, які побачили справжнє обличчя людини, за яку так вболівали.

І тим не менш, кар’єра артистки знову проживає стагнацію.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?