Скільки дітей буде у Потапа і Насті Каменських: ворожіння на голці на запитання про поповнення

За період подружнього життя знаменита парочка українського шоу-бізнесу Потап та Настя Каменських планували дітей та були готові до народження своїх нащадків, втім, Всевишній поки не ощасливив закоханих.

Інформаційний простір заполонила новина про вагітність знаменитої української співачки Насті Каменських від чоловіка Потапа. Сама ж виконавиця почала обурюватися на плітки, що постійно ширяться Мережею, тому якось перервала мовчання та чесно надала відповідь на бентежне питання.

Так, зірка зізналася, що діти – це особиста справа кожного, тому обговорювати їхню майбутню появу мають право лише батьки, які наважилися на цей крок. Тому, Настю Каменських почали обурювати подібні питання від прихильників. Наголосила, що народить первістка тоді, коли вважатиме це за потрібне, не орієнтуючись на конкретний час появи малюка.

Потап і Настя Каменських
Скільки дітей буде у Потапа і Насті Каменських?

Що тільки не робила українська публіка, аби дізнатися, чи скоро на світ з’явиться продовження зіркової родини. Так, в хід пішли навіть ворожки, які під дописами знаменитої співачки напророкували народження дітей найближчим часом, адже впевнені, що Каменських до цього вже готова.

Підтвердження цьому слугують милі відео взаємодії маленьких українців з Настею Каменських, де зірка ніжно та з турботою спілкується з кожним із них. Втім, скільки саме подарує дружина Каменських дітей Потапу думки розділилися, адже Олексій вже має сина від першого шлюбу з Іриною Горовою, на ім’я Андрій, тому Настя мала змогу потоваришувати з хлопчиком та вже приміряти роль мами.

Скільки дітей буде у Потапа і Насті Каменських?

Олексій Потапенко в одному з інтерв’ю зізнався, що хоче п’ятеро дітей, один син вже є, тому дружина Настя Каменських може подарувати своєму коханому ще чотирьох нащадків.

Однак поява спільних дітей не єдина проблема, яка бентежить публіку. Після заяви блогера Богдана Беспалова, що подружжя не живе разом та збирається розлучитися, в Мережі миттєво набула широкого розголосу дана новина.

Парочка усіляко заперечує факт розлучення, а ще почали частіше ділитися спільним контентом у своїх блогах та спростували всі неправдиві, за їхніми словами, висловлення про розпад їхнього союзу.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.