Перестала худнути, бо вагітна? Каменських вразила новиною та натякнула на поповнення – Потап милується коханою

Відома українська співачка Настя Каменських ще до шлюбу з виконавцем пісень Олексієм Потапенком ловила на собі уважні погляди публіки, яка намагалася розгледіти та напророчити вагітність зірці.

Так, знаменитість не приховує, що її неабияк обурюють питання від української публіки про майбутнє поповнення. Співачка прокоментувала поширені плітки, запевняючи, що поява дитини в родині – це дуже особиста та відповідальна справа, яку має обговорювати лише пара, яка наважилася на відповідальний крок батьківства.

Днями виконавиця пісень Настя Каменських оприлюднила світлину пробіжки на свіжому повітрі. Таким чином, зірка натякнула, що збирається відновлювати свої тренування та починає худнути, аби прихильники вже не помічали недоліків фігури, які часто списували на вагітність.

Настя Каменських
Каменських вразила новиною та натякнула на поповнення

Втім, нещодавно дружина Потапа на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram оголосила, що нині перебуває в курортному місті Одеса, де згодом відбудеться її благодійний співочий захід, прибуток від якого буде перераховано медичному закладу цього міста.

Також у своїх сторіз знаменита артистка Настя Каменських показала, як перемкнула свою увагу від буденності, провела день, повністю відпочиваючи, насолоджуючись смаком страв одеської кухні та поцікавилася в підписників, як можна схуднути, коли місто зустрічає такими смачними делікатесами в закладах:

“Ну і як тут схуднути, коли все настільки смачно”.

Каменських вразила новиною та натякнула на поповнення

Тож, героїня нашої статті поки залишила на паузу процес власного схуднення та знову натякнула на свій “цікавий” стан. Однак поки з вуст Насті Каменських новини про поповнення в їхній зірковій родині не прозвучало.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?