73-річний Михайло Поплавський “зацінив” 23-річну дружину Остапчука ще на її випускному: що тут відбувається

Відомий український музикант та співаючий ректор Михайло Поплавський відреагував на фотографію Катерини Полтавської зі школи. Усі деталі в статті.

Минулого року український шоу-бізнес поповнила ще одна пара з неймовірною різницею у віці. На цей раз це Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, яка молодша за свого чоловіка на 16 років.

Катерина Полтавська
Михайло Поплавський публічно приділив увагу дружині Володимира Остапчука

І хоча зараз дівчина вже активно стає частиною світського кола, а також будує продюсерську кар’єру, ще 5 років тому вона закінчила школу.

Михайло Поплавський публічно приділив увагу дружині Володимира Остапчука

Згадати про це можна, просто продивляючись її акаунт в соціальній мережі Instagram. Так, свого часу зірка оприлюднила на особистій сторінці фотографію з випускного. Але як не дивно такі видатні постаті в українському шоу-бізнесі як Михайло Поплавський вже переглянули та зацінили контент.

Михайло Поплавський публічно приділив увагу дружині Володимира Остапчука

До речі, у той день Катерина постала у легкій сукні з квітами та на підборах. Дівчина і раніше була дуже стрункою та вродливою. Тож з тих часів мало що змінилося.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні мережею поповзли чутки про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк. Цій інформації передував гучний скандал, який розгорнувся між телеведучим та його першою дружиною Оленою Войченко, яка евакуювалася разом з дітьми та переїхала до Канади. Причину розставання з другою благовірною Володимир досі так і не озвучив.

Хоча жінка завжди говорила про те, що у подібному випадку розійтися максимально спокійно та без публічних звинувачень, реалізувати їй це не вдалося.

Після того, як Остапчук з Полтавською засвітилися у будинку телеведучого з нотаріусинею, остання доволі бурхливо відреагувала та попередила пару у своєму акаунті, що вона буде вимушена звернутися до юристів, якщо діло і надалі піде таким чином. Також вона неодноразово нагадала про те, що маєток має бути розділений навпіл. Катерина від цієї страви відхрещується і жодним чином не коментує слова Христини.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.