Руслана Лижичко публічно висловила свої почуття до чоловіка, який їй не байдужий: “Андрійко! Я сумую за тобою”

Відома українська співачка Руслана Лижичко зробила публічне звернення до чоловіка, який живе в серцях мільйонів українців. Про кого йде мова?

Руслану Лижичко сміливо можна назвати ветераном естради незалежної України. Пік її кар’єри припав на 2004 рік, коли артистка завоювала перемогу на Євробаченні. Викрнавиця давно вхожа у світські кола, має безліч крутих знайомств і деяких зі своїх зіркових друзів давно поховала. Наприклад, втрата Кузьми Скрябіна стала для неї також особистою трагедією, як і для великої кількості інших артистів.

Руслана Лижичко публічно висловила свої почуття

Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову
Руслана Лижичко публічно висловила свої почуття 

Після початку повномасштабної війни в Україні Андрія Кузьменка згадують особливо часто, адже він був не тільки патріотом, але й говорив доволі розумні речі, більшість з яких справдилася. Однак, артист пішов від нас занадто рано, що похитнуло багатьох.

17 серпня співак мав святкувати свій черговий день народження, але навіть той факт, що зараз він на небесах, не спинив Руслану у її бажанні звернутися до колеги.

Так, співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, яка була присвячена саме Скрябіну. У ній Руслана звернулася до покійного, а також розповіла про свої почуття.

І хоча на землі немає людини, який був адресований цей пост, імовірно, його високо оцінять мати Андрія, а також його дочка.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабного вторгнення Руслана неодноразово говорила про своє бажання стати матір’ю, а також не приховувала свої плани на вагітність.

Втім, після 24 лютого розмови про народження первістка раптово вщухли. Це вже не вперше, коли Лижичко поступається власним щастям перед процвітанням своєї батьківщини. Ця історія насправді повторилася, адже 2013-го Руслана також активно говорила про те, що має народити малюка і от-от стане матір’ю.

Примітно, що її чоловік Олександру Ксенофонтову дуже не сподобався той факт, що артистка почала обговорювати настільки особисті речі з аудиторією, про що Руслана розповіла сама в інтерв’ю. Можливо, він боявся, що плани реалізувати не вдасться.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.