Камалія вперше зізналася, що не хотіла заміж за мільярдера Мохаммада Захура: “Поки не буде штампа в паспорті”

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, як насправді вийшла заміж за мільярдера і чому не хотіла виходити навіть за нього. Усі деталі в нашій статті.

Ще 20 років тому Камалію почали критикувати за кар’єру, нібито влаштовану за рахунок її новоспеченого чоловіка. Ці плітки переслідували артистку впродовж довгого відрізку часу, і жодні запевнення у тому, що вона стала відомою задовго до свого знайомства з майбутнім чоловіком не працювали.

Втім, і виходити заміж Камалія насправді не поспішала. В одному зі своїх інтерв’ю вона розповіла, що свого часу кохана людина її неабияк налякала. Після цього артистка категорично не хотіла йти під вінець.

Камалія вперше зізналася, що не хотіла заміж за мільярдера

За її словами, з нею стався доволі неприємний випадок, який залишив осад на все життя.

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія вперше зізналася, що не хотіла заміж за мільярдера

“Чоловік закохався, він мені теж подобався, але у нього було з головою не в порядку. Тому що він сказав, доки не буде штампа в паспорті, він мене до Києва з Криму не відпустить. Мені зовсім не хотілося виходити заміж”

Тієї ж ночі дівчина вибігла з будинку, ночувала на вулиці та чекала на потяг до столиці, куди повернулася вже вільною жінкою. Після цього її ставлення до шлюбу кардинально змінилося.

Коли Камалія познайомилася з пакистанцем, то навіть не думала чекати на обручку від нього, але мусульманин виявився сам доволі сімейною людиною, а тому намагався зробити все так, щоб вона підкорилася.

Камалія показала, як проводить час з екс-чоловіком Захуром
Камалія вперше зізналася, що не хотіла заміж за мільярдера

“Я казала йому, що не хочу заміж. Ось ми з тобою зустрічаємось, і добре. Ми повинні одне одного впізнати якомога більше, раптом у нас будуть розбіжності”

В результаті мільярдер обманув співачку: він запросив її на торжество до друзів в Пакистан, а артистка навіть не здогадувалась, що їде на власне весілля. Зрозумівши, що відбувається, вона вже не стала пручатися.

Після цього сім’я щасливо прожила 20 років, і лише нещодавно в мережі з’явилася інформація про кризу у стосунках подружжя, а також імовірне розлучення, яке все ніяк не реалізується. Камалія поки що не може сказати, чи розстається вона з чоловіком остаточно.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.