“Велику ціну заплатила”: 48-річна Могилевська більше не приховує нового коханого та їхні стосунки – як у казці

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська в новому інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з чоловіком, про якого довго мовчала та не надавала коментарів пресі.

Своє особисте життя артистка Наталія Могилевська ніколи не приховувала від прихильників її творчості, утім, початок повномасштабного вторгнення змінив співачку, тому вона вирішила не розкривати таємниці свого жіночого щастя, а рішення пояснила досить просто, мовляв, не на часі.

В медіа відомо, що нового коханого Могилевської звуть Валентом, чоловік активно допомагав коханій в роботі та їздив з нею до небезпечних точок України. Розсекретила, що знає чоловіка вже 20 років. Каже, що вона йому давно подобалася, але він був дещо жорстоким до того, як повинна поводитися жінка, а вона була зосереджена переважно на кар’єрі.

Так, у новому інтерв’ю спеціально для програми “Говорить Суханов” у гостях у телеведучого Олексія Суханова знаменита українська співачка Наталія Могилевська детальніше розповіла про стосунки з коханим та риси його характеру.

Наталія Могилевська
Могилевська більше не приховує нового коханого та їхні стосунки

Олексій Суханов запримітив, що виконавиця сильно змінилася завдяки коханню. Могилевська не стала приховувати та зізналася, що так, вона дуже закохана, однак за жіноче щастя вона заплатила велику ціну:

“Так, я дуже закохана. Я велику ціну заплатила за те, щоб знайти саме це кохання, тому що мій характер, ти знаєш скільки людей в моєму житті казали, що взагалі з моїм характером неможливо створити сім’ю і я досить серйозно це розглядала”.

Додала, що її пріоритети в житті будувалися на тому, аби завжди бути в чомусь першою, найкращою, досягати великих результатів та бути помітною. Олексій перепитав для кого зірка намагалася бути тією кращою, на що Могилевська відповіла: “Звісно, що для когось”.

Наталія Могилевська каже, що детальніше познайомилася з новим коханим на початку повномасштабної війни, коли вони допомагали одній і тій самі родині, проте найцікавіше те, що нинішній коханий до стосунків із зіркою жив 2 роки на її вулиці, де артистка мешкає в будинку біля Дніпра.

Також розповіла, що ці два роки вона його просто не помічала, адже постійно знаходилася в думках про свою кар’єру, скасовані концерти та ще багато іншого.

Зізналася, що за рисами характеру її коханий просто ідеальний для неї. Він дуже активний, авантюрний, з прекрасним почуттям гумору та мудрий, тому від свого жіночого щастя вона у захваті.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.