Інна Мірошниченко поділилася спогадами з дитячого будинку після усиновлення сина – ламають характер дітей

Тімур та Інна Мірошниченко – відоме зіркове подружжя, яке заслуговує на повагу, адже наважитися на усиновлення дитини, яка не є рідною, а також дати всю свою турботу та любов може далеко не кожен.

Так, після усиновлення сина Марселя вся знаменита родина нарешті знаходиться щаслива у повному складі. Зірка 1+1 Тімур Мірошниченко зізнався про нелегке перебування дітей, що залишилися без батьків в дитячих будинках.

Громадській діячці Маші Єфросиніній Тімур розповів, що для того, аби просто стати в чергу на усиновлення дитини майбутні батьки мали заплатити суму в розмірі 50 тисяч євро. Однак працівники закладу розуміли, що перед ними стоїть медійне подружжя, яке може викрити прибуткову схему, тому не пропонували йому нічого платити.

Інна Мірошниченко поділилася спогадами з дитячого будинку після усиновлення сина

Дружина відомого телеведучого Інна Мірошниченко активно вела свій блог в соціальній мережі Instagram протягом всього періоду усиновлення, тому інші батьки в особисті повідомлення викрили схему, як насправді працюють ці заклади.

Інна продовжила тему батьківства у блозі та почала поступово ділитися своїми спогадами з дитячого будинку. Так, розповіла, що одного разу вони з Тімуром прийшли навідатися до маленького Марселя. Майбутні батьки сиділи з дитиною на сходах, а далі в якийсь момент Марселю щось не сподобалося, він обережно вклався на підлогу і почав стукати ногами, дивлячись на їхню реакцію.

Коли працівниця дитячого будинку підійшла і запитала, що тут відбувається, зіркове подружжя відповіло, що хлопчик починає показувати свій характер. Яке здивування Тімур та Інна отримали, коли жінка відповіла фразою: “Ну нічого, характер можна переламати”.

Інна в дописі відверто зізналася, що не підтримує таких методів виховання, адже всі ці ламання та питання, коли дитині доводиться щось одне обирати лякають її, а потім вона не знає, як з цим впоратися.

Дружина знаменитого ведучого розповіла, що пише всі ці історії в дописах для того, щоб донести суспільству, що усиновлення дитини – це хороший варіант для людей, які мають неабияку витримку, силу волі, віру в краще, однак буває так, що вони цього просто не можуть зробити, попри велике бажання.

Нерідко дітей в дитбудинках ламають, забувають про їхні базові потреби в турботі, теплі та любові, тому вона вірить, що привернення її уваги до цієї теми дасть поштовх до змін на краще, для вдосконалення всіх процесів усиновлення.

Додала, що відсоток людей, які знаходяться в темі усиновлення дітей наразі достатньо малий, аби чинити зміни, втім, вона не полишає надії все змінити.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.