Дружина принца Гаррі Меган Маркл розповіла про втрату дитини: “Майже нестерпне горе”

Дружина принца Гаррі Меган Маркл зізналася про ще одне горе їхньої родини.

Цього року на долю родини Меган Маркл та принца Гаррі випало багато випробувань. Проте доля вирішила, що цього недостатньо і вирішила вкотре випробувати на міцність королівську родину.

Влітку королівська родина зіткнулася з черговим нещастям, коли Меган Маркл втратила свою другу дитину. Своїми відчуттями і подіями того ранку герцогиня Сассекська поділилася у статті для видання The New York Times.

Герцогиня Сессекська розповіла, що того страшного ранку відчула сильний біль внизу живота. Вона саме переодягала старшого сина Арчі. Вони разом впали на підлогу і герцогиня намагалася заспокоїти сина. При цьому вона розуміла, що обіймаючи сина, вона втрачає другу дитину.

Меган Маркл і принц Гаррі з сином Арчі
Меган Маркл і принц Гаррі з сином Арчі

Отямившись через годину у лікарні, з виразу обличчя чоловіка зрозуміла що трапилось. Для неї це було невимовне горе, з яким вона не хотіла ні з ким ділитися. Меган Маркл була вдячна чоловікові, який, попри свій біль і розпач, намагався підтримати дружину.

Тема втрати дитини досі входить у список заборонених.

Перебуваючи у лікарні дружина принца Гаррі дізналася, що зі ста жінок, що тут перебували, 10-20 з них теж втратили дитину. Саме тоді жінка зрозуміла, що найкращим способом, щоб підтримати людину є просте питання “Як у тебе справи”. Саме це запитала у мережі Меган Маркл. Вона зауважила, що це питання особливо важливе напередодні Дня Подяки.

Меган Маркл і принц Гаррі переїхали в Каліфорнію
Меган Маркл і принц Гаррі переїхали в Каліфорнію

Раніше принц Гаррі та Меган маркл прийняли рішення про переїзд до Каліфорнії. Син принца Чарльза планує відмовитися від своєї черги на престол і продовжувати жити життям, не підпорядкованим правилам двору.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.