То худне, то набирає, але кохання усього життя зустріла в пишному об’ємі: що їсть для щастя Наталя Могилевська

Які форми б не мала Наталія Могилевська, шанувальники її завжди люблять та підтримують. Втім, сама співачка готова виснажувати себе дієтами та тренуваннями.

Наталія Могилевська завжди багато та відкрито говорить про гостросоціальні проблеми в українському суспільстві. Неодноразово вона обговорювала зі своєю публікою ейджизм та бодіпозитив.

Обидві безпосередньо торкаються її, адже артистка знаходиться у зрілому віці, а також час від часу має збільшену масу тіла. І хоча зірка доволі відповідально ставиться до своєї фігури, адже вона напряму впливає на її здатність працювати на сцені, одягати різні сценічні костюми, фанати люблять її такою, якою вона є.

Наталія Могилевська розповіла, чим харчується для підтримання фігури

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю
Наталія Могилевська розповіла, чим харчується для підтримання фігури

Але також вони із задоволенням слідкують за тим, які виклики ставить перед собою артистка. Наприклад, два роки тому Наталія так сильно хотіла схуднути, що пообіцяла поголитися налисо, якщо в неї це не вийде.

Тим часом кохання свого життя вона зустріла, перебуваючи у немаленьких об’ємах. Тим не менш, це не завадило її обранцю покохати її як вперше. Що ж їсть Наталія Могилевська, як худне і тримає себе у формі?

Наталія Могилевська заявила, що планує стати матір'ю найближчим часом
Наталія Могилевська розповіла, чим харчується для підтримання фігури

Наталка вважає, що інтервальне голодування позитивно впливає на втрату зайвої ваги. Тому вдається до нього доволі часто.

“Найчастіше я намагаюся дотримуватися 3 прийомів їжі, можливі перекуси. У моєму раціоні завжди присутні овочі, ягоди і фрукти. В обов’язковому порядку білкові продукти”

Перший прийом їжі знаменитості складається з вуглеводів. Зазвичай це мюслі, каша або насіння чіа з рослинним молоком і ягодами. Продукти які містять крохмаль, вона також переміщає саме на сніданок. Інколи вона може доповнити усе це сиром або яйцем. На обід Могилевська  харчується овочами, крупами і чимось білковим. А вечеряти вона любить найбільше рибою, овочами, молочними продуктами. Від м’яса артистка відмовилися і його не споживає.

Щоб більше дізнатися про схуднення зірок, а також боротьбу Наталії Могилевської за струнку талію дивіться наступне відео:

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.