Характер заважав? Могилевська розповіла, чому не складалися стосунки з колишніми – шлях довжиною в 10 років

Відома українська співачка Наталія Могилевська пройшла тернистий шлях не тільки до власного успіху, слави та визнання, а й до справжнього жіночого щастя.

Знаменита артистка Наталія Могилевська за своєю спиною має двоє невдалих шлюбів, які не принесли їй щастя, міцну родину та появу такого бажаного малюка. З першим чоловіком, який був успішним бізнесменом, на ім’я Дмитро Чалий, співачка прожила близько року. Другий шлюб для зірки виявився довшим. Пара разом перебувала з 2006 по 2011 рік, утім, і тут справа закінчилася розлученням.

У новому інтерв’ю спеціально для програми “Говорить Суханов” українського телеведучого Олексія Суханова відома співачка Наталія Могилевська відверто розповіла, чому не складалися стосунки з колишніми чоловіками.

Наталя Могилевська займається боксом
Могилевська розповіла, чому не складалися стосунки з колишніми

На питання від ведучого Олексія Суханова, чи були у неї комплекси через невдалі романи, артистка відповіла, що завжди шукала причини в собі, тому, коли їх знайшла, пропрацювала всі моменти, аби в майбутньому бути щасливою. Річ у тім, що Наталія Могилевська завжди була завзятою кар’єристкою, тому це дуже вплинуло на її особисте життя. Додала, що в неї присутній високий рівень критичності, однак вона змогла з цим впоратися та зрозуміти власні помилки:

“В мене дуже високий рівень критичності, але я себе вже не вбиваю, я просто спостерігаю за тим, як це відбувається. Тому, я почала із себе, я просто зрозуміла, що коли ти все своє життя присвятив творчості, присвятив роботі, то там просто не було місця для чоловіка і для сім’ї”.

Наталія Могилевська підкреслила, що вирішила звільнити місце для того, аби впустити у своє життя гідного чоловіка для створення сім’ї, але перед цим почала із себе, зрозумівши, що там багато роботи.

Олексій Суханов поцікавився у співачки, чи вважає вона, що винна у своїх невдачах в особистому житті лише її поведінка. Артистка відповіла, що тільки ми самі винні, адже завжди отримуємо те, на що заслуговуємо. Додала, що поки вона не відчула, що стала гарною подругою, може стати гарною дружиною та мамою, то навіть не намагалася будувати нових стосунків, проте тоді вона і не здогадувалася, що шлях до цього виявиться довжиною в 10 років.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.