“Не питай в Арестовича, питай у Марії”: Полякова прорекламувала діяльність доньки, що обійшла народного краша

З самого початку повномасштабної війни радник Офісу президента Олексій Арестович став для українського народу справжнім заспокійливим, який до того ж мав здібності передбачати майбутнє.

Звісно, в той важкий і геть незрозумілий період для кожного з нас така людина була порятунком. Але варто зазначити, що Арестович професійний психолог і він точно знає, як керувати підсвідомістю широкої аудиторії людей. Тому у своїх промовах, чоловік застосовував свої вміння та знання і це насправді працювало довгий час. Та все має особливість змінюватися і це нормально, бо всі ми живі люди і живемо непередбачуване життя.

Олексій Арестович

Тому, в один момент сталося так, що Арестович почав переходити грань і припинив контролювати свої висловлювання та думки щодо ситуації в Україні. І це зіграло з ним злий жарт. Адже тепер він екс-радник Офісу президента, а також втратив свою народну любов.

Також за останній час люди почали вірити у карти Таро, адже іноді вони дійсно змінюють життя людей і дають гарні підказки. До того ж зараз ця професія набуває шаленої популярності серед жінок, як молодих, так і у віці. І дочка відомої співачки Олі Полякової Маша не стала виключенням.

Дівчинка вирішила опанувати майстерність таролога і почати працювати з людьми. Але для початку поговорімо про самі карти. Отже, Таро – це карти з ілюстраціями, які мають своє значення. Таро служать людям для відкриття прихованих істин вже впродовж тисячоліть. Їх використовують для того, щоб зрозуміти, як людина себе відчуває в залежності від свого запиту і дати певну відповідь.

Насправді ця техніка умовного передбачення є дуже дієвою, адже це ніби розмова з самим собою та просвітлення думок в голові. Вони дають підказки, але обрамлюють їх самі люди.

Тож, днями Ольга виклала у себе в сторіс пост Марії з професійної сторінки таролога і підписала дуже жартівливо:

“Хочеш взнати що тебе чекає? Не питай в Арестовича, питай у Марії.

Сторіс Олі Полякової

На сторінці дівчини вже понад тисячі підписників, але інформації ще мало, та все попереду.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.