Зірка Сніданку Неля Шовкопляс вразила зізнанням про свій стан після ситуації з чоловіком: “Періодично плачу”

Ведуча популярного ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс вийшла на звʼязок зі своїми фанатами та розповіла, як почувається після отриманих травм.

Вранці 23 серпня знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс вийшла в ефір через відеозв’язок. На обличчі журналістки була велика кількість синців та подряпин, а на її руку був накладений гіпс.

Ведуча поквапилася пояснити, що травми вона отримала під час відпочинку зі своїм чоловіком. Зіркове подружжя каталося на велосипедах. Неля неправильно загальмувала і прилетіла через руль. В результаті невірної експлуатації транспортного засобу і були отримані травми.

Неля Шовкопляс вразила зізнанням про свій стан

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото
Неля Шовкопляс вразила зізнанням про свій стан

Після ефіру зірка вийшла на зв’язок зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Відповіла на найбільш поширені питання, розповіла про свій стан, а також причину її розмови зі співведучим у прямому ефірі, адже не всі глядачі зрозуміли, навіщо це взагалі було потрібно.

Неля Шовкопляс вразила зізнанням про свій стан

“Я у більш менш нормальному настрої. Періодично плачу. Але в більшості настрій в мене дуже оптимістичний. Плачу тільки тому, що боляче. Десь там болять рани, десь там болить перелом, але в цілому я дуже оптимістична! Тому що насправді та ситуація, що зі мною сталася, вона може статися будь з ким, навіть без велосипеда на рівному місці. Таке буває. Я просто подумки дякую Богові, що все саме так. Могло бути набагато гірше. Як ви бачите: ніс здертий, губа здерта, — все це зараз прекрасно лікується. Я впевнена, що швидко заживе, гримом загримується і все буде нормально. Я налаштована працювати. Все буде зі мною нормально. Видихаю, проживаю всі свої емоції, приймаю всі свої стани. Плачу періодично, бо бува себе жалко, як дитину маленьку. Цей випуск був для тих лояльних глядачів, які знають, що в середу я маю з’явитись на роботі. Я ж не можу робити вигляд, що нічого не трапилось”

Неля Шовкопляс обіцяє своїм фанатам, що буде з’являтися ефірах і буде надалі працювати. Зламана рука у цьому питанні їй не стане перепоною. Хоча певні складнощі з тим, щоб елементарно написати повідомлення в телефоні вона все ж таки має.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.