Переможець “МастерШеф. Професіонали” Паша Серветник починає капітально економити в США: “Подорожчало метро”

Павло Серветник став відомим завдяки участі і тріумфальній перемозі на головному кулінарному шоу України "МастерШеф". Попри всі складнощі Паша зміг стати найкращим.

Проєкт “МастерШеф” відчиняє багато дверей для молодих та професійних кухарів, адже за ними спостерігає вся країна і в тому числі власники ресторанів та великих мереж, які потім можуть обирати і пропонувати роботу тим професіоналам, які їх зачепили. А для самих кухарів це ще й великий шлях, адже це справжня школа життя з різноманітними випробовуваннями, які іноді ніби нереально подолати. Та знання й фантазія завжди допомагали учасникам перемагати.

Павло Серветник

Павло потрапив у перший сезон професійних кухарів і майже одразу він став авторитетом для багатьох учасників, оскільки його знання, лідерські якості та прагнення завжди готувати ідеальні страви імпонували багатьом. До того ж чоловік завжди стоїть на своєму і нікому не дозволяє здвинути його зі шляху.

Саме через свою впевненість та силу характеру Серветник здобув перемогу та зарекомендував себе як сильного командного та поодинокого гравця. І під час війни Павло вкотре продемонстрував свою силу, адже з самого початку він допомагав людям не залишитись без їжі. Річ в тому, що чоловік разом зі своєю дружиною випікав хліб, різноманітний та смачний.

Але зараз Паша переїхав в Америку, бо саме там йому пощастило знайти роботу, за яку він отримує гарну зарплатню. Адже його апартаменти в Нью-Йорку коштують близько 2-х тисяч доларів. А йому ж ще потрібно витрачати на себе, дружину та просто життя.

Сторіс Павла

Та днями чоловік поскаржився на те, що проїзд у метро США подорожчав. Відтепер ціна однієї поїздки складає 2,90 доларів. І судячи з історії Павла в соціальній мережі інстаграм, він зовсім незадоволений цим фактом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.