Модель з худорлявою статурою: колишня Остапчука Горняк розсекретила свої параметри – тонша за Катю Полтавську

Христина Горняк в медійному світі стала знаменитою завдяки шлюбу з шоуменом Володимиром Остапчук та навіть після розлучення не втратила цікавості публіки до своєї персони.

Розлучення – це болісний та достатньо неприємний етап життя, який несе за собою багато наслідків, які колишнім або вдається вирішити мирним шляхом, або судитися.

Ситуація нотаріуса Христини Горняк є дещо складнішою. В коментарях під одним зі своїх дописів жінка змогла натякнути, що саме вона стала ініціатором розриву стосунків, однак, чому парочка вирішила таємно розлучитися досі залишається загадкою.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Колишня Остапчука Горняк розсекретила свої параметри

Юристка не хоче повертатися до минулого, хоче будувати нові стосунки, адже щаслива повідомила, що знайшла нового коханого. Утім, з Володимиром Остапчуком Христині Горняк все ж доведеться бачитися та взаємодіяти, адже залишається відкритим питання, як поділити спільний маєток в котеджному містечку Золоче Прованс, що під Києвом.

Нещодавно знаменита юристка Христина Горняк на просторах соціальної мережі Instagram вирішилася поспілкуватися зі своєю аудиторією підписників. Один з користувачів мережі поцікавився у жінки, які вона має параметри, адже погодьтеся, що фігуру колишня Остапчука має витончену та струнку.

“Зріст 1.64. Вага 47 кілограмів. 86/63/88”, – відповіла Христина.

Колишня Остапчука Горняк розсекретила свої параметри

Можна зробити висновки, що Христина Горняк має майже ідеальні параметри для модельної сфери, адже багато сучасних українських жінок ставлять собі за мету бачити цифри – 90/60/90. Утім, дехто з користувачів соціальної мережі все ж впевнений, що вага в 47 кілограмів при зрості 1.64 є недостатньою та малою. Однак Христина задоволена собою, своїм тілом, своєю жіночою вродою, тому це має бути найголовнішим.

Нагадаємо, що після розлучення з Христиною Горняк у 2022 році, телеведучий Володимир Остапчук зустрів нову дівчину, молодшу за нього на 16 років, журналістку Катерину Полтавську. Подейкують, що пара вже одружилася, проте без весілля, гучних гулянь та святкувань з друзями та рідними.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.