Невже у них роман? Відома вся правда про стосунки Злати Огнєвіч та Євгена Клопотенка – холостячка дочекалася

Мережа та ЗМІ активно обговорюють імовірний роман відомої української співачки Злати Огнєвіч та провідного українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Чи відповідає це дійсності?

Так, відео, яке українська співачка Злата Огнєвіч оприлюднила з Євгеном Клопотенком миттєво облетіло та заполонило новинний простір, адже більшість прихильників зірки почали вважати, що це для знаменитості початок нового роману.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Відома вся правда про стосунки Злати Огнєвіч та Євгена Клопотенка

Злата Огнєвіч анонсувала прем’єру нового треку “Народжені вільними” спільно з гуртом “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”. Цікаве в цьому те, що вона постала у відео не з солістом гурту, а саме з Євгеном Клопотенком. Шеф-кухар міцно тримав її руки, ніжно дивився їй в очі, а потім просто обійняв холостячку. Користувачі соціальної мережі не могли не запримітити такої романтики та закоханого погляду кулінара, коли співачка наспівувала рядки зі свого хіта.

Після всіх обговорень публіки відкрити усю правду наважився блогер Богдан Беспалов, який має свій канал з викриттями знаменитих українських знаменитостей. Проте в кожному своєму новому випуску він наголошує, що в нього спільнота пліток, тому за правдивість інформації відповідальності не несе.

Однак зі своїх каналів зв’язків Богдан запевнив, що роману між артисткою Златою Огнєвіч та шеф-кухарем Євгеном Клопотенком немає ніякого. Тому, якщо дивитися з точки привернення до себе уваги публіки, то блогер вважає, що це був непоганий піар-хід, який пішов тільки на користь:

“Я вас заспокою або розчарую, дивлячись на те, чого саме ви очікували. Вони не є парою. У пана Клопотенка свої вподобання, а Злата Огнєвіч постійно не у відносинах, чому? Не знаю. Це не має нічого спільного із любовною історією. Це скоріше непогане піар-злиття”.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.