“Деколи щимить”: Тіна Кароль розповіла, як їй живеться без єдиного кохання всього життя Євгена Огіра

Тіна Кароль – відома українська співачка, яка змогла довести, що вона варта того, щоб її вважали особливою легендою вітчизняної сцени, яку ще називають поп-діва.

Крім того, що Тіна є неймовірно талановитою співачкою, вона ще й чудова мама та насамперед просто жінка, яка потребує щастя. Звичайного жіночого щастя, яке, на жаль, у неї забрала доля. Адже коханий чоловік Тіни пішов з життя багато років тому через важку онкологію.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Кароль дуже ефектна жінка, яка може закохувати в себе з першого погляду. Адже, по-перше, вона має дуже манливу енергетику, і саме тому біля неї хочуть бути поруч чоловіки. А по-друге, вона просто неймовірно цікава і красива жінка. А зовнішність завжди стоїть на першому місці, і лише потім інтелект та душа.

Тіна, певно, однолюб, оскільки після смерті свого коханого – вона жодного разу не давала серйозного приводу думати, що у неї є чоловік. Співачка й досі каже про те, як сильно їй не вистачає Євгена Огіра. Саме тому жінка не може нікого підпустити до себе на рівні почуттів. Можливо, Тіна ще не відпустила найбільше кохання всього свого життя, а можливо пообіцяла сама собі не зраджувати пам’ять про коханого.

Проте у Тіни є син Веніамін, який з роками стає просто копією свого батька, тільки з очима своєї мами. Річ в тому, що не так давно, Тіна показала нові фотокартки з сином. І ці кадри дуже сильно нагадують її фотосесію з чоловіком.

До того ж в одному зі своїх інтерв’ю артистка зізналась, що бачить у Вені риси свого чоловіка і його тата.

“Він зростає і я бачу свого чоловіка перед собою, завжди. Деколи щимить в серці” – розповіла Кароль.

Тож, виходить, що поп-діва все ще не може відпустити Євгена і постійно бачить його у своєму синові, що зростає і стає справжнім чоловіком.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?