Не справляється з сином, а хотіла й доньку: дружина Віктора Павліка показала реальне материнство

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила про найважчі моменти у її материнстві, адже 2-річний син Михайло, схоже, що починає показувати свій характер.

У 2020 році українська публіка дізналася, що відомий український артист Віктор Павлік збирається одружити вчетверте на своїй концертній директорці Катерині Репяховій. Через рік після узаконення стосунків шлюбом жінка, яка молодша за чоловіка на 28 років, народила Віктору сина, якого назвали Михайлом.

Нещодавно молода дружина співака Катерина Репяхова розповіла про хворобу, яку діагностували лікарі її чоловіку. Виявилося, що Віктор Франкович народився з вадою серця, як і його мама. З віком один з клапанів вийшов з ладу та не виконує свої функції.

Віктор Павлік розповів про свої шкідливі звички
Дружина Віктора Павліка показала реальне материнство

Після слів фахівців блогерка зазначила, що операцію Павліку заплановано вже цієї осені. Вона сподівається тільки на краще, а ще знову висловила бажання народити від коханого ще й доньку.

Так, нещодавно бізнесвумен та четверта дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова стикнулася з першими серйозними проблемами у вихованні 2-річного сина Михайла. Зізналася, що для неї настав найважчий етап в її материнстві, що супроводжується великими істериками дитини.

Розповіла, що у їхнього сина тепер нова фішка. Він відмовляється повністю ходити сам та їздити у своєму візочку, а замість цього прагне бути на руках у мами. У випадку, коли щось йде не так, у хлопчика починається істерика:

“Можу точно сказати, що наразі найважчий момент в моєму материнстві. Мені здається, істерик зараз у нас більше ніж, коли їх нема”.

Дружина Віктора Павліка показала реальне материнство

Після великої істерики дитини блогерка зазначила, що Михайло перестав проситися на руки. Розповіла, що принципово цього не робила і це вартувало їй великих сил та терпіння. Втім, не дуже впевнена, що завтра істерика її 2-річного сина Михася не повториться.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?