Дочка Ольги Сумської Паперна потрапила в любовний трикутник і не змогла приховати цього: мама не коментує

Старша дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна знялася у новому російському фільмі про любовний трикутник. Як відреагувала зіркова мама?

Як відомо, дочка Ольги Сумської Тоня Паперна вже 8 років проживає в російській федерації. Спочатку дівчина рушила туди на навчання, але згодом заявила про те, що хоче отримати російське громадянство. Усі її мрії були в москві, де вона невдовзі вийшла заміж за відомого актора та народила від нього двох дітей.

Після початку повномасштабної війни в Україні співвітчизники дівчини очікували, що вона заговорить про свою позицію або принаймні покине територію країни. Однак Тоня не виправдала очікувань, а натомість заблокувала доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі, і продовжила професійну діяльність, що неабияк розлютило суспільство, адже виробники кінокартин сплачують податки в росії.

Тоня Паперна знялася в новому фільмі

Паперна відсвяткувала 33-й День народження
Тоня Паперна знялася в новому фільмі

На російському сайті “Кино-Театр.ру” опублікували анонс серіалу “Холодна страва”, у якому Паперна виконала головну роль.

Героїня Паперної Дана працює в рекламному агентстві й крутить роман із сином генерального директора, але незабаром закохується в іншого. Примітно, що її чоловік Володимир Яглич нещодавно взяв участь у схожому проєкті, де грав чоловіка, що знаходиться у відкритих стосунках зі своїх дружиною та зраджує їй з іншими жінками.

Тоня Паперна знялася в новому фільмі

Ольга Сумська на діяльність своєї дочки ніяк не реагує, принаймні публічно.

Нагадуємо, що минулого року актриса спочатку намагалася виправдати спадкоємицю, але потім заявила, що не буде цього робити, так як це дуже нечесно по відношенню до її співвітчизників. Зірка не припинила спілкуватися з дочкою та відхиляє навіть думку про такий сценарій подій, однак публічно про неї не говорить і намагається усіма можливими способами обходити цю тему. Свій фокус зірка здебільшого тримає на молодший дочці Ганні, яка зараз гастролює з батьками Україною.

Тоня натомість взагалі не підтримує зв’язок зі своїми українськими колегами. Не так давно Катерина Кузнєцова говорила про те, що вони віддалилися і останнім часом не спілкуються.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.