Кількість номінацій і нагород не відповідає статусу: чим закінчився конфлікт між Тіною Кароль і премією YUNA

Українська музична премія YUNA відбувається щорічно з 2011 року. Вони мають свій регламент, свої правила, свої табу і звичайно право обирати найкращих поміж кращих і талановитих.

У премії існує 16 номінацій і в кожній з них завжди є лише один переможець, тобто, найкращий виконавець, який зробив щось неймовірне заради того, щоб потрапити і виграти цю номінацію. Рішення приймають 75 членів журі, які мають абсолютно різні смаки та погляди на творчість. Але завжди чесно обирають переможців.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Колись Кароль стала рекордсменкою і отримала найбільшу кількість нагород, а точніше 3 з 16-ти. Це дуже гарний результат і привід пишатися собою. Саме це і зробила Тіна та продовжила творити. І цього року артистка також потрапила у список номінантів премії YUNA. Щоправда, лише в одну номінацію “Найкраща виконавиця”. Але Кароль абсолютно не згодна з цим і навіть обурилась через те, що її більше нікуди не номінували.

Наприклад, жінка вважає, що вона б могла взяти участь у таких номінаціях як:

  • “Найкраще концертне шоу”
  • “Найкращий відеокліп”
  • “Найкращий альбом”
  • “Найкращий дует”

Кароль висловила свої претензії організаторам премії, адже вважає, що це несправедливо, що вона зайняла місце лише в одній номінації. Тобто, Тіна вважає, що її професійні досягнення недооцінили. Проте організатор Павло Шилько вважає інакше і відповів скандальній поп-діві за пунктами.

“Один із пунктів розділу, присвячений номінації “Найкраще концертне шоу”: “У категорії можуть бути номіновані сольні концерти та шоу артистів, які відбулися в період, зазначений у пункті 2, і на які здійснювався продаж квитків “. А шоу Кароль було частиною фестивалю “Atlas Weekend” і проходило у безплатний день, тому, згідно нашим правилам, ми ніяк не можемо її номінувати” – розповів організатор.

Кароль показала стильні зачіски
Кароль отримала відповідь від організатора YUNA

До того ж є більш гідні проєкти, які торкнулися більше сердець, ніж проєкти Кароль і це не дивно, бо молоді артисти зараз дійсно наступають на п’яти. Тож, на відповіді Павла все це й закінчилося, але чи буде Кароль відповідати організатору премії – невідомо.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?