Багатодітний Григорій Решетнік показав вагітну дружину та не зміг стримати свого щастя: “В животику”

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вразив архівним фото, на якому його кохана дружина Христина постала вагітною. Усі деталі в статті.

Григорій Решетнік – один з небагатьох українських зірок, що у короткий проміжок часу стали багатодітними. За ці 8 років шоумен обзавівся аж трьома дітьми. І варто відмітити, що всі хлопчики. Зараз Іван, Дмитро та Сашко являються центром всесвіту для зіркового подружжя.

Усе, що робить пара, вона робить заради своїх спадкоємців. Наприклад, до початку повномасштабного вторгнення Христина неодноразово говорила, що зайнятість її чоловіка значно виросла саме через те, що він став багатодітним батьком, адже забезпечити трьох дітей — це не така проста справа як може здаватися, навіть для знаменитості.

Григорій Решетнік зачарував мережу архівним фото

Дружина Григорія Решетніка розповіла про складний період вагітності
Григорій Решетнік зачарував мережу архівним фото

Що дивує більше, так це бажання пари стати батьками ще раз. Григорій та Христина неодноразово говорили про імовірне усиновлення. Пара навіть готова взяти одразу декілька дітей до сім’ї, а зі своїми хлопцями дане питання вже обговорила.

Також батьки постійно жартують про імена для майбутніх дочки чи сина. Варіанти були найрізноманітніші, і деякі відверто викликали сміх навіть у самих авторів публікацій.

Однак, до усиновлення справа поки що не дійшла, а до вагітності тим паче. Христина присвячує себе вихованню хлопчиків і невідомо, коли вона буде готовою на ще одні пологи.

Натомість, нещодавно Григорій прийняв рішення пригадати, якою Христина була під час своєї останньої вагітності. Кадр, який він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram був зроблений 1 вересня, власне опублікував зірка його у цю саму визначну дату. На той момент Іван рушав у перший клас, Дмитро його підтримував, а Сашко ще знаходився у животику у мами.

Григорій Решетнік зачарував мережу архівним фото

Нагадуємо, нещодавно родина Решетників потрапила у гучний скандал у зв’язку з відпочинком, кадри з якого Христина регулярно викладала на своєму акаунті. Родина витримала критику і, ба більше, Григорій наполіг на тому, що може і має право відправити свою дружину та дітей на заслужені канікули. Тож близько місяця Христина, Іван, Дмитро та Сашко провели в Італії.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.