“Були претензії”. Колишній Даші Астаф’євої вперше розкрив головну причину розставання зі співачкою

Колишній обранець знаменитої української співачки Даші Астаф'євої вперше розповів про причину розставання з нею. Що сталося між екс-коханими?

Важко уявити, щоб така жінка як Даша Астаф’єва надовго засиділася у рядах незаміжніх дівчат. І тим не менш, співачці важко знайти кохання усього свого життя. Хоча зірка і зізнається, що ставиться до даного питання дуже спокійно та не форсує подій.

Колишній Даші Астаф’євої розкрив причину розставання зі співачкою

Лише півтора року тому вона вийшла з п’ятирічних стосунків. Пара збиралася одружитися, але в якийсь момент щось пішло не так. Врешті-решт, молоді люди прийняли рішення, що необхідно розходитися. Але у житті Даші це ж далеко не перше розставання.

Колишній Даші Астаф’євої розкрив причину розставання зі співачкою

Даша Астаф'єва зробила гучну заяву
Колишній Даші Астаф’євої розкрив причину розставання зі співачкою

Так, нещодавно колишній чоловік Даші Крупін поділився у програмі “Неймовірна правда про зірок” своїм баченням ситуації, яка склалася колись між ним та його колишньою. За його словами, вони розійшлися через його провину. Мовляв, був дуже важкий характер, а також присутні нюанси, з якими не можна було миритися.

“У мене просто складний характер. Справа не у ній, справа у мені… Були претензії один до одного”, – пояснив Крупін у новому випуску шоу “Неймовірна правда про зірок”.

Зараз екс-пара прекрасно спілкується і зізнається, що так їм навіть легше підтримувати зв’язок, коли немає зобов’язань та претензій. Крупін в цілому зазначає, що йому важко спілкуватися жінками через впевненість у тому, що з ним немає проблем.

“Якщо до мене якась претензія, я починаю: “У чому питання, яка претензія, якщо я такий білий, класний, пухнастий”, – зізнався артист.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Даша Астаф’єва не втекла за кордон, а залишилася і чистила картоплю для вимушених переселенців. У цей самий період співачці почали приписувати роман з Олексієм Дурнєвим, який обидва спростували.

Що зараз відбувається у житті у Даші невідомо, але Астаф’єва не так давно зізнавалася, що знаходилася на відпочинку з коханою людиною, особистість якої приховує.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?