Ані Лорак стала посміховиськом та показала свій сором публічно: змінила роботу артистки на дещо інше

Знаменита російська співачка Ані Лорак повернулася з Європи до москви та осоримилася через свою участь у дитячому шоу. Що відбувається в житті артистки?

Як відомо, після 24 лютого деякі українці щиро очікували, що Ані Лорак “розкриє очі” та змінить свою позицію, нарешті підтримавши Україну. Втім, все виявилося набагато гірше, ніж аудиторія очікувала: повернення артистки додому не відбулося, а натомість вона видалилася з соцмереж та сховалася в Європі в надії припинити з’являтися в інформаційному просторі.

Ані Лорак стала посміховиськом

Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні
Ані Лорак стала посміховиськом

Втім, навіть через півроку ситуація не змінилася, а артистка була вимушена повернутися до публіки, адже гроші самі себе не зароблять. З тих пір Кароліна щодня зіштовхується ще з більшим хейтом та критикою, ніж це було раніше. Але й це не зупиняє її на шляху до збагачення. Нещодавно стало відомо, що Кароліна стала новою суддею програми “Лучше всех”.

Вона разом з Олександром Панайотовим, Олексієм Воробйовим і Люсею Чеботіною відбирала дітей для участі у вокальному шоу. Для зйомок першого ефіру вона підібрала фіолетову сукню в підлогу з розрізами і високі напівпрозорі рукавички. У мережі захейтили Лорак за такий зовнішній вигляд і засудили її за те, що вона так з’явилася перед дітьми.

Ані Лорак стала посміховиськом

Росіянам дана ідея дуже не сподобалася, і вони масово почали цькувати артистку на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та відправляти її додому на батьківщину.

Нагадуємо, що конфлікт Ані Лорак з українським суспільством розгорнувся ще в 2014 році, коли у період серйозних потрясінь для країни артистка рушила у російську федерацію та приймала там нагороди. Пізніше відбувся концерт в Криму, який ошелешив всю країну.

Почувши критику, Кароліна не тільки не припинила заробляти у москві та відкрито пропагувати російську культуру, але й переїхала туди для проживання на постійній основі. Причому Кароліна неодноразово намагалася виправдатися та пояснити свою позицію, але аргументи для її фанатів з України було занадто слабкими.

Повномасштабна війна не тільки не змогла змінити її думки, але повністю зруйнувала ті взаємини, які в неї були з українською публікою. Але як показують росіяни, вони також не надто раді українці, яка з’являється в них на телебаченні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.