Шлюбу Володимира та Олени Зеленських 20 років: він покохав ще в школі, а її врода здавалась нереальною

Президент України Володимир Зеленський святкує 20-у річницю свого шлюбу з дружиною Оленою Володимирівною. Який шлях пара подолала разом? Давайте згадаємо!

Коли глядачі вперше побачили Олену Володимирівну, не могли повірити своїм очам, — дружина знаменитого на той момент гумориста та резидента студії “Квартал 95” Володимира Зеленського була настільки вродливою, що здавалася нереальною.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські святкують 20-у річницю шлюбу

Тоді усе стало на свої місця: мало того, що жінка мала фантастичну зовнішність, вона була напрочуд ніжною, інтелігентною та чарівною. Дійсно, перед такою красунею встояти було неможливо. І Володимир Олександрович зрозумів це ще в школі.

Таку світлину опублікувала Олена Зеленська в день народження чоловіка
Володимир та Олена Зеленські святкують 20-у річницю шлюбу

Історія кохання

Неодноразово пан Зеленський розповідав про те, що полюбив свою майбутню дружину у доволі юному віці. Вона не підпускала його до себе – це було неприйнятно, за думкою дівочого колективу, в якому перебувала школярка.

Але Володимир Олександрович знайшов правильний підхід. Молоді люди перетнулися біля відеопрокату. Побачивши в руках Олени касету з фільмом, яку Зеленський переглядав вже багато разів, він не втримався і набрехав, що жодного разу не бачив кінокартини, але дуже хотів би подивитися. Дівчина поступилася, але не здогадалася, що метою даного трюку була зустріч, яку Зеленський ініціює для того, аби касету повернути.

Володимир та Олена Зеленські святкують 20-у річницю шлюбу

Володимир та Олена Зеленські святкують 20-у річницю шлюбу

Пара довго зустрічалася перед тим, як одружитися, тож фактично Володимир та Олена Зеленські разом 30 років. За цей період вони встигли побути рядовою сім’єю без хороших доходів, багатіями, які побудували власну бізнес-імперію, а також головною парою України — Президентом та першою леді.

Олена Зеленська обрізала волосся і зробила модну стрижку короткий боб
Володимир та Олена Зеленські святкують 20-у річницю шлюбу

Після 2019-го в мережі неодноразово з’являлися новини про нібито кризу у стосунках. Подейкували, що Олена Володимирівна навіть покинула чоловіка. Але достатньо лише поглянути на декілька роликів, на яких помітно, як перша леді щиро ревнує свого благовірного до його європейських колег під час самітів та конференцій, і все без слів стане ясно.

Які книжки читають Володимир і Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські святкують 20-у річницю шлюбу

6 вересня Володимир Олександрович та Олена Володимирівна святкують 20-у річницю шлюбу і в цей день їх вітає уся Україна: мережа от-от лусне від кількості побажань, а їхні романтичні знімки заполонили увесь інформаційний простір.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?