Ігор Кондратюк збирається на Євробачення: після еміграції Аіди Ніколайчук у США шукає нові сенси

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк повідомив про своє бажання взяти участь у Євробаченні для дітей. Знаменитість знову хоче займати суддівське крісло.

Незабаром Суспільне відкриває онлайн-голосування, завдяки якому користувачі з України матимуть можливість обрати суддів на дитяче Євробачення.
Голосування буде відбуватися з 11 до 17 вересня. Можна віддати лише один голос.

Про це нещодавно повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк, який має великий досвід роботи у кріслі журі.

Ігор Кондратюк збирається на Євробачення

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк збирається на Євробачення

За можливість стати членами журі будуть також боротися реперка ALYONA ALYONA, її колега по цеху Jerry Heil,
Михайло Клименко,
Едуард Приступа з музичного гурту ТНМК, актор Павло Скороходько та Олена Усенко.
За результатами голосування буде сформовано рейтинг кандидатів у журі. Троє з них зможуть зайняти дану позицію. Варто відмітити, що оголошення переможців відбудеться лише після підписання ними контракту. Якщо хтось за якихось причин не зможе стати членом журі, його місце займе інший кандидат з найбільшим рейтингом.

 

Варто відзначити, що з усіх вище перерахованих кандидатів саме Ігор Кондратюк має найбільший досвід у даній діяльності. Чоловік більше 20 років займається пошуком талантів, суддівством, просуванням перспективних виконавців.

Зокрема, під його началом у шоу-бізнесі з’явилося багато яскравих зірок. Втім, ставалося і так, що чоловік відмовлявся від співпраці попри неймовірний талант особистості. Наприклад красуня Аіда Ніколайчук змогла отримати перемогу на X-Фактор завдяки роботі з продюсером, але після завершення зйомок він не запропонував їй контракт. Як пояснював сам Ігор, в них дуже різні характери та темпераменти, що сильно ускладнювало роботу. Через це він не захотів йти разом з нею далі.

Ніколайчук намагалася влаштувати свою кар’єру в Україні самостійно і має велику кількість фанатів. Після початку повномасштабної війни жінка поїхала до Сполучених Штатів Америки, де продовжує займатися творчістю. Примітно, що продюсер не прийшов навіть на перший сольний концерт своєї колишньої підопічної.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.