Після новини про роман зі звукорежисером Леся Нікітюк із тремтячим голосом зізналася, що з нею: “Накриває”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк схвилювала мережу зізнанням про свій психологічний стан та розповіла, як вона намагається впоратися з проблемами.

Новина про повномасштабну війну для Лесі Нікітюк була так само дуже болісною. Втім, користувачі одразу ж звернули свою увагу на те, що телеведуча неабияк добре справляється з цим. Та насправді зірка просто не показувала свого справжнього стану фанатам, щоб не робити ще гірше.

Вже пізніше Нікітюк розповіла, що 24 лютого плакала на заправці і підписники підійшли до неї та попросили триматися. Мовляв, якщо Лесі Нікітюк не вдається опанувати себе, то все пропало. Тоді вона взяла себе рук та почала активно допомагати співвітчизникам.
Артистка волонтерила одразу у багатьох напрямках і прославилася своєю благодійністю.

Леся Нікітюк розповіла про терапію

Мама Лесі Нікітюк не оцінила зміну іміджу доньки: білі пасма подобалися їй більше
Леся Нікітюк розповіла про те, як проходить терапію

Зараз Леся активно знімається у нових шоу, повернулася до звичайного ритму у своєму блозі, але нещодавно розповіла про те, як працює над своїм станом. Виявляється, зірка була вимушена звернутися до спеціаліста, щоб пройти психологічну терапію.

Леся Нікітюк розповіла про те, як проходить терапію

“Вибачте за прояв емоцій, але воно накриває. Час від часу. І вже дуже так частенько. Якось із війною ти живеш у такому постійному очікуванні. Може завтра щось зміниться? Але приходить завтра, проходить післязавтра, і кінця краю не видно. І може до вас також приходять такі думки… Тому я зараз проходжу терапію”

Варто відмітити, що під час зйомки у Лесі Нікітюк тремтів голос, а в очі були сильно зволожені, наче в них стояли сльози.

Нагадуємо, що декілька місяців тому скандальний блогер Богдан Беспалов вперше заговорив про стосунки, в яких Леся Нікітюк нібито перебувала багато років. За його словами, телеведуча зустрічалася зі звукорежисером, який допоміг і влаштувати телевізійну кар’єру. Втім, після початку війни він втік за кордон, а вона залишилася на батьківщині. Леся відреагувала на його слова, заявивши, що не варто вірити всіляким пліткам.

При цьому досі залишається таємницею, хто насправді був її обранцем, адже ведуча говорила про нього не раз. Зараз за чоловіка мова майже не заходить.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.