Дружина Тараса Тополі більше не Alyosha: співачка повідомила про кардинальні зміни у житті та творчості

Олена Тополя (Alyosha) повідомила про свої наміри змінити сценічне ім'я та попросила про допомогу фанатів, адже вигадати новий псевдонім, як виявилось, досить складно

Одна з найяскравіших представниць української музичної сцени, Олена Тополя, яку більшість знає за псевдонімом Alyosha, наважилась на значні зміни та прийняла рішення, яке вразило її фанатів та прихильників музики.

Артистка вирішила українізувати своє сценічне ім’я. Власне ухвалити таке рішення Олену надихнули фанати, як повідомляє співачка у своєму Instagram, вона вже неодноразово чула про прохання, пропозиції та натяки які висловлювали слухачі.

Як коментує співачка:

“Сиджу і думаю над тим, що багато фанів, багато прихильників моїх давно мені з любов’ю, ніжно і лагідно пишуть: “А не хотіли б ви змінити свій псевдонім?”. Я думаю про це і думаю вже досить давно. Це досить тяжкий процес буде. Я таки вирішила, що це треба зробити.”

Все ж Альоша вирішила попрохати про допомогу у своїх шанувальників та розглянути варіанти нового псевдоніму, бо як виявилось, вигадати нове ім’я, дійсно, складно. Така новина викликала цікавість не тільки з боку активних слідкувачів артистки, а й користувачів Інтернету, адже артистка відома за своїм псевдонімом не лише в Україні, а й представляла нашу країну на Євробаченні

Alyosha на Євробаченні 2023
Alyosha на Євробаченні 2023

Цей крок Олени Тополі можна вважати досить сміливим, оскільки псевдонім Alyosha був добре відомим і визнаним на музичній арені. Найпопулярнішими стали всього три пропозиції, під дописами артистки є коментарі з проханнями “залишити усе як є”, хтось пропонує більш український варіант – “Oleksa”, або ж “Олекса”, хтось вважає, що артистка має чудове ім’я та пропонує обійтись без псевдоніма:

“Своє ім’я найкраще, успіхів Вам у вашій творчості”

Фанати вже активно беруть участь у цьому процесі у Facebook та Instagram, пропонують різноманітні варіанти. Це стало важливим моментом об’єднання фан-спільноти та спільного створення чогось нового і важливого для їх улюбленої артистки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.