Маша Єфросиніна розповіла, що чекає на Влада Яму після втечі до Сполучених Штатів: “Ви здивуєтесь”

Знаменита вітчизняна телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла, що думає про знаменитих українських чоловіків, що виїхали за кордон. Усі деталі в статті.

Як відомо серед українських артистів є багато чоловіків, які після початку повномасштабної війни в Україні прийняли рішення втекти за кордон. Хтось це зробив цілком законно, маючи дозвіл через багатодітність, хтось встиг виїхати заздалегідь, а після 24 лютого просто не повернувся.

Влад Яма стверджує, що виїхав до Сполучених Штатів Америки цілком легально, хоча його колеги неодноразово ставили слова хореографа під сумнів.

Маша Єфросиніна поділилася думками щодо втечі Влада Ями

Влад Яма і Олег Винник відповіли, чи повернуться в Україну
Маша Єфросиніна поділилася думками щодо втечі Влада Ями

На даний момент танцюрист заробляє у хореографічній школі в Маямі. Його єдиний син Леон відвідує школу, а дружина Ліліана звикає до нових реалій  та поступово відновлює роботу над власним блогом. До зірки ставляться по-різному: хтось відвідує його сторінку спеціально, щоб залишити гнівний коментар та нагадати йому про те, що Батьківщина знаходиться в небезпеці, а хтось навпаки активно підтримує та намагається захистити кумира.

Нещодавно знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна висловилася на рахунок зірок-втікачів, таких як Влад Яма та Олег Винник та розповіла, що на них чекає в майбутньому.

Проблеми у шлюбі Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва вийшли назовні
Маша Єфросиніна поділилася думками щодо втечі Влада Ями

Зокрема, зірка дала зрозуміти, що пік їхньої слави неминуче пройшов і каталізатором для цього стала сама втеча. Мовляв, Олег Винник більше не буде збирати стадіони в Україні, а Влад Яма навряд отримає крісло судді, що колись йому приносило великі доходи.

“Ви здивуєтеся, якщо Винник зараз збере “Олімпійський”? Я здивуюся. От я дійсно живу в переконанні, що люди не прийдуть на його концерт у тих кількостях, як приходили раніше, що Влада Яму не посадять у “Танці з зірками”, – заявила Єфросиніна.

Нагадуємо, що Влад Яма неодноразово наголошував, що допомагає Батьківщині, збираючи  великі кошти, що направляє на благодійність.

Тим часом Олег Винник дотримується версії, що лікується за кордоном. Хоча досі музикант не назвав свій діагноз публічно.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.