“Всі перемоги зараз є дуже важливими для нас”: Ігор Кондратюк висловився про Дитяче Євробачення 2023

Вже десятки років пісенний конкурс Євробачення радує своїх шанувальників яскравими шоу. Це стало традицією і справжнім святом для європейців, котрі щороку чекають на цю подію.

Євробачення завжди вражало глядачів масштабом та ефектними шоу. Подія року, що дає можливість впевнитись, Європейські країни – одна велика сім’я. А головними у цій сім’ї є діти, тож з 2003 року Дитяче Євробачення дає можливість наймолодшим артистам проявити себе. Це чудова можливість для юних виконавців стати справжніми зірками та ділитись своїми талантами з усім світом.

Хто ж цьогоріч представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні-2023?

Приймання заявок на участь у Національному відборі завершилось 9 липня. Суспільне Мовлення спростило умови участі, тепер конкурсантам не потрібно мати власну авторську пісню. На цьому нововведення не закінчились, вперше в Україні відбірковий етап відбувався у співпраці з відомою музичною продюсеркою Світланою Тарабаровою, що також є співачкою та авторкою пісень.

Як каже Тарабарова, в такий непростий для країни час, необхідно надати нашим дітям відчуття повноцінного життя, подарувати їм шанс насолоджуватись та проявляти свої таланти.

“зробимо так, щоб наші діти зростали не “дітьми війни”, а “дітьми перемоги”!”, – висловилась артистка.

24 липня стали відомими імена п’яти фіналістів Національного відбору. У фінальному етапі, за шанс взяти участь у шоу, боротимуться: гурт 3ʼbeauties, Анастасія Бєлібова, POLINA BABIY, Анастасія Димид та Денис Грищук.

 Ігор Кондратюк висловився про Дитяче Євробачення 2023
Ігор Кондратюк висловився про Дитяче Євробачення 2023

За словами Тарабарової, вибрати було доволі складно, проте в результаті п’ятірка вийшла дуже сильною. На День Незалежності співачка разом із учасниками Нацвідбору привітала українців. Фіналісти виконали пісню Тарабарової “Життя триває”.

Наступним випробуванням для учасників стане оцінка зіркових журі та голосування глядачів. У суддівський склад увійшли наступні впливовці: ведучий Ігор Кондратюк, співачка Jerry Heil та реперка ALYONA ALYONA

Ігор Кондратюк висловився про своє суддівство у Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2023. Телеведучий подякував усім, хто віддав голос за його, як висловився шоумен: “Скромну кандидатуру”

“Всі перемоги зараз є дуже важливими для нас, українців які ведуть дуже складну війну, визвольну війну проти російських окупантів”, – коментує Кондратюк.

Суддя закликає українців слідкувати за подальшим розвитком подій та долучитись до голосування. Можливо, цьогоріч українці оберуть наступного переможця європейського конкурсу.

Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2023 цьогоріч проходитиме у Франції. Фінал відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці. Ця арена може вмістити 6000 осіб. Раніше на сцені виступали Мадонна, Бейонсе та Девід Боуї.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..