Віталій Козловський зізнався, чи шукає собі дружину в інтернеті: “Не зможеш відкритися по-справжньому”

Сучасний світ плавно переходить в мережу. Не оминула цю участь й сфера знайомств. Чи можна знайти своє кохання в інтернеті розповів Віталій Козловський.

Знайомства в Інтернеті дуже поширені в сучасному світі й можуть бути використані для різних цілей, таких як пошук друзів, партнера для стосунків або навіть для професійних контактів.

Своєю думкою, про інтернет-знайомства поділилися українські зірки. На програмі “Ранок з Україною” Віталій Козловський, В’ячеслав Соломка та Монро. Хто зі знаменитостей радить інтернет, як спосіб знайти кохання, а хто категорично проти?

Віталій Козловський не радить реєструватись на сайтах знайомств. Адже на думку співака, в мережі людина може видати себе за будь-кого. Продемонструвати тільки кращі якості, й не відкритися по справжньому.

Віталій Козловський розповів, як ставиться до інтернет-знайомств
Віталій Козловський розповів, як ставиться до інтернет-знайомств

Виконавець двома руками за традиційні знайомства, адже побачивши людину особисто, можна краще її пізнати. Тому, Віталій надає перевагу знайомствам в барах, кафе або ресторанах.

В’ячеслав Соломка поділився своїм досвідом. Він познайомився з дівчиною та закохався з першого погляду. Відносини пари тривали пів року.

Слава Соломка поділився досвідом інтернет-знайомств
Слава Соломка поділився досвідом інтернет-знайомств

А діва Монро запевняє – інтернет, це справжній скарб інформації про людину, що вас цікавить. До того ж у сучасної людини залишається все менше часу, тож інтернет знайомства корисний досвід, що допоможе знайти справжнє кохання. Монро впевнена, інтернет-знайомства – це майбутнє.

Травесті-діва Монро розповіла, як ставиться до знайомств в інтернеті
Травесті-діва Монро розповіла, як ставиться до знайомств в інтернеті

Знайомства в Інтернеті можуть бути захоплюючим і корисним досвідом, але ви завжди маєте залишатися обережними й дотримуватися правил безпеки. Ось декілька порад:

  • Виберіть правильну платформу: Існує багато різних сайтів і додатків для знайомств. Виберіть ту, яка найкраще відповідає вашим цілям і очікуванням. Наприклад, деякі платформи спеціалізуються на серйозних стосунках, тоді як інші призначені для неформальних знайомств.
  • Створіть чесний профіль: При заповненні профілю надавайте чесну інформацію про себе. Це допоможе знайти людей, які дійсно вас цікавлять.
  • Будьте обережні з особистою інформацією: Не розголошуйте конфіденційну інформацію, таку як адресу, номер телефону або фінансові дані, до тих пір, поки ви не переконаєтеся в надійності співрозмовника.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.