“Між нами відбулась певна хімія”: новий ведучий шоу “Хто зверху?” розкрив деталі стосунків з Лесею Нікітюк

Шоу "Хто зверху?" продовжить тішити глядачів новими епізодами. Ведучим цього сезону став блогер Богдан Шелудяк. Шоумен поділився враженнями від зйомок та розкрив подробиці взаємин з Лесею Нікітюк

Кастинг розважального шоу “Хто зверху?”

У інтерв’ю для YouTube каналу “Розмова”, Шелудяк розповів, що спочатку йому запропонували стати ведучим всього одного випуску шоу. Богдан погодився та приїхав на зйомку, де зіграв у імпровізаційну гру “Хто зверху?”. Саме таким чином і відбувався розгляд претендентів на роль ведучого. Через тиждень йому зателефонували із запитанням, чи хотів би блогер провести цілий сезон розважального шоу.

На пропозицію Шелудяк відреагував схвально. Проте, як потім зізнається, дуже вагався перед прийняттям такого важливого рішення. Він розумів увесь ризик. Очікував порівнянь із Сергієм Притулою, що провів 12 сезонів та став справжньою легендою проєкту. Шелудяк боявся постати в очах аудиторії не таким цікавим, як його попередник. Це було справжнім викликом і він відчував тиск відповідальності, але відмовлятись від такого шансу було б нерозумно.

Про реакцію на хейт

Як зазначив інтерв’юер, Сергій Лиховида – це медійна, публічна шибениця, адже яким би хорошим не був новий ведучий, хейту і порівнянь від глядачів не уникнути. Шелудяк зізнався, що така ж людина як і всі, з певними переживаннями, комплексами та неприйняттям себе, тому від негативної оцінки йому важко абстрагуватись. Блогер каже, що не цікавився реакцією глядачів, коли Новий канал офіційно опублікував його ім’я, як ведучого нового сезону “Хто зверху?”. Він розумів про що там можуть писати, тому вирішив ігнорувати будь-які коментарі.

Про взаємини з Лесею Нікітюк

За його словами – це жінка із сильним внутрішнім стрижнем. Нікітюк була сильною опоненткою, але ніякого негативного тиску з її сторони новий ведучий не відчував.

“Думаю, через те, що ось це все відбувалось, ось ця хімія між нами, мене і взяли в цей проєкт”, – коментує Шелудяк.

Поза проєктом зірки спілкуються. За словами Богдана, Леся дуже класна особистість. Не зважаючи на її колосальний досвід і підтримку, молодий блогер не відчував дискомфорту в спілкуванні. Між ними відбувся певний зв’язок, тому не було ніякого бар’єра чи відчуття, що Нікітюк на рівень вище.

Богдан Шелудяк розповів про взаємини з Лесею Нікітюк
Богдан Шелудяк розповів про взаємини з Лесею Нікітюк

Другий сезон “Хто зверху?” за участі Богдана Шелудяка

Розмови про зйомки другого сезону були. Велика ймовірність того, що продовження глядачі все-таки дочекаються. Шелудяк зізнається, якби отримав пропозицію, погодився б вести й наступний сезон. Можливо, розважальне шоу здобуде нового постійного ведучого.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?