“Нічого не можу”: Даша Астаф’єва зі сльозами на очах розповіла, що вона пережила через халатність лікаря

Відома українська співачка та модель Даша Астаф'єва розповіла, як так сталося, що її улюбленець раптом помер. Артистка захотіла попередити співвітчизників.

Як відомо, у Даші Астаф’євої немає дітей. Зірка не створила своєї сім’ї, але все ж таки вона в неї з’явилася. Мова йде про її улюбленця Чічу, якого вона просто обожнювала. Не так давно стало відомо, що собака померла.

Даша Астаф’єва розповіла, що вона пережила через халатність лікаря

Собаки Даші Астаф'євої
Даша Астаф’єва зі сльозами на очах розповіла, що вона пережила через халатність лікаря

Сталося це не за природніх причин. Артистка звернулася до ветеринара, який мав би допомогти пухнастику породи шиба-іну. Натомість же улюбленець Даші помер через халатність спеціаліста. Про це нещодавно стало відомо завдяки публікації зірки на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто відмітити, що Даша ставиться до своїх собак з великим трепетом і називала Чічу своїм сином.

“Ніхто з вас не може допомогти. Я просто хочу, щоб ви розуміли, що потрібно дуже ретельно підбирати фахівця, який лікує вашого собаку. Не потрібно довіряти людям, не потрібно довіряти друзям. Я в жахливому стані і нічого не можу робити… Всі ці два дні, всі, кому я обіцяла щось, вибачте, будь ласка: я просто хотіла запобігти тому, щоб інші собачки вмирали так, як наша”, – каже артистка, витираючи сльози.

Зі своїм псом Даша Астаф’єва знайомила аудиторію раніше. За її словами, її пухнастик був справжнім інтелігентом, але, тим не менш, дуже активним, і часом балуваним. Так, артистка зізнавалася, що собаки могли вивести її із себе, але вона любить їх настільки сильно, що не може уявити без них свого життя.

Деякі користувачі мережі не квапилися зі словами втіхи, а навпаки розкритикували артистку за те, що вона поділилася своїм горем. У відповідь Даша не стала мовчати і пояснила, чому про дану ситуацію мала почути вся Україна; заявила про раціональність оголошення трагедії, яка відбулася за провиною фахівця, а також зізналася, чому для неї особисто це справжня втрата.

Втім, віддані шанувальники Астаф’євої і до цього знали, наскільки вона прив’язана до своїх улюбленців і що з великою відповідальністю ставиться до всього, що їх стосується.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.