Неля Шовкопляс зі “Сніданку з 1+1” зізналася у коханні, але не Гордєєву: Барбір доведеться змиритися?

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс вперше за довгий час продемонструвала свої щирі почуття до колеги Руслана Сенічкіна. Подібного ставлення не отримував навіть Єгор Гордєєв.

Неля Шовкопляс змогла втілити у життя мрію багатьох людей — стати ведучою доволі легкої та позитивної програми, яка заряджає своїх глядачів енергією на цілий день, а також виконує інформативну функцію. Сніданок безумовно став набагато яскравішим та сміливішим завдяки участі Нелі, яка приєдналася до колективу відносно нещодавно.

Хоча одразу їй не вдалося поладнати зі своїм співведучим Єгором Гордєєвим, пізніше вони стали настільки ідеальним тандемом, що з іншими партнерами їх уявити неможливо. В цьому з ними можуть позмагатися хіба що Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Цей дует працює разом вже багато років. Але нещодавно Шовкопляс продемонструвала, що ніжні та близькі стосунки вона має не лише зі своїм партнером.

Зірка Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс зізналася в коханні Сенічкіну

Гордєєв показався з букетом для Шовкопляс
Гордєєв показався з букетом для Шовкопляс

Так, днями Руслан Сенічкін відсвяткував свій день народження. У зв’язку з цим Неля оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій не тільки привітала колег зі святом, але зізналася йому щирих почуттях та любові. Текст вона супроводила фотографією, на якій постала разом з іменинником та подарунковою коробкою з зображенням Віталія Козловського.

Зірка Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс зізналася в коханні Руслану Сенічкіну. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що не так давно Неля Шовкопляс розповіла про розлучення з чоловіком. Незадовго до початку повномасштабної війни пара прийняла рішення розстатися і лише вторгнення змусило їх передумати. Зараз вони активно намагаються поладнати та відродити своє кохання. Втім, ми всі спроби були успішними, адже нещодавно телеведуча сильно впала під час катання з чоловіком на велосипедах. В результаті зірка травмувалася.

Окрім того Неля перенесла серйозний стрес і не змогла з’явитися у декількох ефірах. Втім, вже на День незалежності вона була в студії, добра загальмована та готова працювати, що би там не було.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.