“Збираюся виходити заміж”: Ксенія Мішина вразила зізнанням про важливе рішення в своєму особистому житті

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вперше за довгий час відповіла на питання щодо свого особистого життя і розповіла, яке рішення прийняла.

Після розставання з Олександром Еллертом для Ксенії Мішиної настали доволі непрості часи. Пов’язано це з її публічністю. Аудиторія не могла заспокоїтися, почувши сумну новину про кумирів і все сподівалася, що знаменитості зможуть поладнати та відновити стосунки. Цього не сталося, але запитання не припиняли сипатися на голови акторки та гумориста. Врешті-решт, обидва були вимушені жорстко розставити свої межі та попросити аудиторію не лізти не в свої справи.

Ксенія Мішина вразила зізнанням про важливе рішення

Ксенія Мішина продає авто
Ксенія Мішина вразила зізнанням про важливе рішення

Нещодавно Ксенія дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Шаманської. В ньому вона вперше розповіла, чому відмовляється від демонстрації почуттів в соціальних мережах і не готова більше ділитися деталями особистого життя.

“Люди дуже люблять судити, але ніхто не знає, як насправді. Й іноді буває дуже боляче. Я формую в собі момент великої впевненості, щоб я дійсно могла одного дня розповісти про це, – вразила зізнанням зірка серіалу “Кріпосна” та колишня холостячка. – І поки що я не хочу нікого впускати. Можливо, коли я буду виходити заміж, я скажу: “Друзі, класна новина: Мішина виходить заміж”, – вразила невеличкою фантазією зірка. – Але поки я не хочу про це говорити. Я поки що не збираюся виходити заміж”

При цьому Ксенія Мішина нагадала, що відчувала певну відповідальність перед глядачем за те, щоб розповідати деталі про свої стосунки. Це сталося не просто так, а через участь в романтичному реаліті. Тобто, Ксенія Мішина розуміла, що сама запросила публіку у цю сферу свого і тому була вимушена підігрувати.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт вже рік перебуває в Сполучених Штатах Америки і, судячи з усього, не збирається повертатися. Не так давно він пожартував, щоб вже помирився з Ксенією, однак публіка не повірила через специфічне почуття гумору у шоумена.

Обидва не розповідають впродовж 2 років, що відбувається в них, коли камера телефону відключається. Але принаймні відомо, що вони відмовились одне від одного повністю.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.