Катерина Осадча показала свого сина від першого шлюбу: 21-річний айтішник в Сполучених Штатах Америки (ФОТО)

Старший син Катерини Осадчої, Ілля Поліщук, не часто з'являється на публіці, втім телеведуча вирішила поділитись архівними фото сина з нагоди його 21-річчя. Він навчається у США і планує повертатись.

Перший шлюб Осадчої

Вперше телеведуча одружилась у 2001 році. Її обранцем став депутат і бізнесмен Олег Поліщук, що на 15 років старший. На той час Осадчій було всього 18. Через рік у них народився син Ілля, а вже через 3 роки подружнього життя, пара прийняла рішення про розлучення.

Чим займається старший син

Ілля рідко з’являється на сторінках у соціальних мережах Катерини Осадчої. На відміну від зіркової мами, хлопець надає перевагу тихому непублічному життю.

Катерина Осадча показала свого сина від першого шлюбу
Катерина Осадча показала свого сина від першого шлюбу

Проте відомо, що юнак здобув освіту в елітній столичній школі – Kyiv International School, а зараз навчається у Мерілендському університеті, що в США. Ілля навчається на IT.

Після завершення навчання в американському університеті, планує повернутись до України та працювати за спеціальністю, задля перемоги.

Катерина зауважила, що вони разом зі старшим сином дуже близькі, хоч їх і розділяють тисячі кілометрів. Вони поділяють спільне захоплення історією. Інколи разом слухають подкасти та переглядають фільми на цю тему.

Горбунов про Іллю

Після початку повномасштабного вторгнення, ведуча “Світського життя” публікувала допис, на якому позувала разом із синами. Це викликало хвилю обурення, посипались питання щодо старшого сина. Підписників цікавило, чому Ілля навчається за кордоном, а не захищає Україну.

В одному з інтерв’ю, другий чоловік Осадчої, Юрій Горбунов, прокоментував висловлювання хейтерів. Шоумен вважає, що декотрі українці шукають ворога всередині країни, їм подобається отримувати задоволення, шляхом цькування інших.

День народження сина

28 вересня Ілля відзначав свій 21 день народження, з цієї нагоди зіркова мати опублікувала вітальний допис у Instagram. Телеведуча пише:

“Ілюша, ти син про якого можна мріяти, ти розсудливий… Ти найкращий старший брат і абсолютний приклад для молодших.”

Катерина Осадча показала свого сина від першого шлюбу
Катерина Осадча показала свого сина від першого шлюбу

За словами Осадчої, їй іноді не віриться, що вона мама такого дорослого та самостійного сина. У описі під публікацією бажає Іллі успіхів, адже хлопець працює та має за мету допомагати відбудовувати нашу країну.

“Ps. Випереджаю коментарі і запитання – Ілля вчиться в Америці на третьому курсі, вивчає IT, зараз вже застосовує свої знання в боротьбі з ворогом, а закінченню університету повертається додому”, – додає Катерина Осадча.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.